Mudkingdom Dívky Šaty Podzim Zima Dlouhý Rukáv Manšestrové Děti Trenčkot Roztomilý Kreslený Vzor Oblečení Pro Dívky

Hodnocení 

285.48 Kč

-44%

519.05 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: holky evropský kabát, děti šaty, manšestrové šaty ženy, holky přidejte kabát, octonauts děti oblečení, šaty stretch, kabát příkop ženy, manšestrové šaty dívka, šaty junior, hibiki.

-Značka: m -Funkce: *to, Co vidíte, je to, co dostanete *Snadná péče, lze prát v pračce *Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost *Jeho stále skvělý pocit a žádné známky opotřebení po umytí několikrát *Dobře provedené, rozkošný a mnohem krásnější než obrázky, dětem se to bude líbit jako dárek, vřele doporučuji -Upozornění: přečtěte si Prosím Výroba Velikost Grafu níže, aby se ujistil, velikost zvolíte zapadá, jak se očekávalo -Mají hezké nakupování čas ^_^ FAQ Q : Jsou obrázky produktu real? A: Ano. Všechny obrázky byly vzali sami. (Ale tam možná trochu rozdíl mezi obrázky a reálný produkt, protože z různých zobrazení na obrazovce) Q: mohu sledovat svou objednávku? A: Ano. Sledování informací je k dispozici v 5-7 dnů poté, co jste zaplatili. Pokud nemůžete sledovat to 7 dní později, prosím, kontaktujte nás. Q: Co mám dělat, když jsem nedostal můj rozkaz a kupující protension skončí. A: Kontaktujte nás ihned. Budeme zkontrolujte, zda vaše objednávky a odpovídat ti do 16 hodin. Q: Co mám dělat, když jsem obdržel nesprávné položky nebo nesprávnou velikost ? A: Kontaktujte nás ihned. Budeme zkontrolujte, zda vaše objednávky a vyřešit tuto nepříjemnou záležitostí, pokud se to opravdu naše chyby. Q: O Zpětnou Vazbu ? A: *Pokud se vy a vaše dítě má rád náš produkt, prosím, dejte nám 5 hvězd a recenze výrobku, potřebujeme vaši podporu. *Pokud je něco špatně s naším produktem, prosím, kontaktujte nás jako první. Budeme sovle nepříjemné otázky. Q: jsem prodejce , mohu získat slevu z velké objednávky nebo časté pruchase? A: Ano. Máme kupón a slevy pro stálé zákazníky. Pokud jste pravidelný zákazník, prosím, kontaktujte nás pro slevu. Q: O Pokles Lodní Dopravy ? A: Kontaktujte nás tím, že opustí nám vzkaz nebo zprávu. Q: O nás: *Jsme se zaměřit pouze na výrobky pro děti *Máme nové produkty každý den

*Nejsme jen prodejce, ale i výrobce

*Nabízíme služby šité na míru

*Byli jsme upgrade naše produkty

*Jsme parta mladých lidí

*Milujeme naše podnikání

*Snažili jsme se to udělat lépe, A tak dále... Upozornění *Tam může být malý rozdíl mezi obrazem a skutečný produkt, protože z různých zobrazení na obrazovce. *O Velikosti Grafu, vzhledem k ruční měření, prosím, aby chyba měření 1-2cm. *Jsme upřímní prodávajícího, prosím, věřte nám. Pokud tam je nějaké nepříjemné problému se stalo, prosím, kontaktujte nás jako první. Budeme řešit problém. *Kontaktujte nás tím, že opustí nám zprávu, pokud máte jakýkoliv dotaz.

Dekorace vzor
Značka mudkingdom
Pohlaví Holky
Vestavěný Podprsenku No
Název Oddělení Děti
Styl Ležérní
Materiál Bavlna
Délka rukávu(cm) Plné
Šaty Délka Kolena Délka
Silueta A-LINE
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Číslo Modelu SQ0670
Vzor Typu Kreslený
Rukáv Styl Pravidelné
Límec Turn-down Límec

Související produkty