Retro Edison Lamp Base Hliníkové Světlo Zásuvka E27/E26 Lampy Hlava Pro Stolní Lampu, Nástěnné Svítidlo Přívěsek Svítilna Vintage Objímka

Hodnocení 

230.11 Kč

-4%

242.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: držitel retro, stolní zásuvka mosaz, ročník nástěnné svítidlo, e27 ženské zásuvky vypínač, stolní zásuvka panel, stolní zásuvka moderní, stropní svítidlo zásuvka, 27 zásuvka spínač, žárovka držák na zeď, žárovka edison.

>>Specifikace produktu

10 ks/lot (Pokud potřebujete jiné barvy míchat a zápas, prosím, nechte mi zprávu)

Název produktu: Edison Lamp Base Velikost :Jak je znázorněno Materiál: Hliník Styl: Jednoduché Vintage Barva: Černá/Stříbrná/Zlatá/Bronz/Růžové Zlato O Zásilce : (A)Jsme normálně loď vaší objednávky do 2 dnů,pokud je nemáme na skladě,bude zpoždění trochu déle,pokud budete potřebovat svítilna velmi naléhavě,prosím, kontaktujte nás před objednáním. (B)Pokud jste ještě neměli dostat své objednávky, když dodací doba je u konce,ple, ase, kontaktujte nás,jsme vám pomůže zkontrolovat a sledovat jej. (C)můžete diskutovat s námi o náklady, co přepravních metod. ds y ou chci-Nízké přepravní náklady nebo rychlé lodní čas, nebo něco jiného. O Poplatky zpět: (A)dáme kupující zpětnou vazbu po tom, aby skončil; (B)naším cílem je nabídnout nejlepší služby pro všechny kupující, a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Vaše zpětná vazba a návrh je velmi im důležité, aby nás a ostatní kupující.Jakmile budete mít jakékoliv problémy, nelibosti, aby nedo ke,jste vítáni, kontaktujte pro řešení před odjezdem špatné zpětné vazby.

O Návrat A Vrácení peněz: (A)Pokud kupující chtějí vrátit položky nařídil, která nemá nic společného s kvalitou,bude odpovědný za škody nebo ztráty, když mu pošlete zboží zpět A my vám vrátíme co NEJDŘÍVE poté, co je obdržíme. (B)kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky s výjimkou problémy s kvalitou nebo nesprávné položky.

O Podpis A Vrácení A Vrácení peněz: (A)Jsme podepsali smlouvu s největší zásilkové společnosti,takže je-li položka nebo der je křehké nebo snadno s prblems, prosím, zkontrolujte, zda balíček v fornt dopravce před tím, než dokončíte přihlášení a vzít fotky jako důkaz, s wh to ch jsme mohli požádat o odškodnění od doručení společnosti. (B)Budeme znovu odeslat nový celý položek(nebo jejich částí)nebo vrácení peněz pro vás, pokud budete mít n incorret položku,rozbité položky nebo chybějící části z nás. (C)Poté, co obdržíte položky, pak zjistíte, to není to, co opravdu,mohl byste tet urna nás to,ale produkt musí udržovat v dobrém stavu,a budete muset fford přepravní poplatky.

Typ Položky Lampy Základny
Funkce Edison Lamp Base
Číslo Modelu EBL
Základní Materiál Hliník
Značka ZHB stcfies
Záruka 5 Let
Certifikace ce

Související produkty