NT68676(HDMI+VGA+DVI) LCD Controller Board Lvds Střídače Converter Monitor Kit pro 15.4" LTN154MT07 G01 1680 × 1050 Panel

Hodnocení 

476.44 Kč

-5%

501.53 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 17 lcd panel, lvds hdmi converter, kytara ps4, hdmi iphone vga převodník, ltn156at32, bmw lvds převodník, lvds převodník mercedes, 2 pin lvds převodník, potenciometr xbox, hdmi střídače.

NT68676(HDMI) LCD Controller Board Lvds Střídače Converter Monitor Kit pro LTN154MT07-G01

To je skvělá sada easy-opětovná montáž LCD controller kit, který se používá k zapnutí holé notebook LCD panel do desktop/PC monitor. To bude překvapení, že vaše holé LCD bude mít dobré využití, a již nebude odpadu. To je M. NT68676.2A LCD Controller Board Kit, který je pro LTN154MT07-G01 Notebook, LCD Panel , plug&play kit, není třeba pájení.

Nezbytné Příslušenství pro soustružení holé LCD plochy monitor: LCD Controller board, Střídače, LVDS kabel, Klávesnice, VGA cable/DVI/HDMI kabel, Napájecí Adaptér. Pokud jste již měli kabelu VGA/DVI/HDMI kabel a napájecí adaptér (Výstup 12V,4A-to je pro malé velikosti lcd 10.1 palce, aby 19inch), tento kit je skvělá volba pro vás, ještě tam jsou nějaký jiný druh sady pro volby v našem obchodě, klikněte zde.

LCD Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A je monitor control board, který může podpořit LED/LCD panely. To může podporovat rozlišení až 2048X1152.

M. NT68676.2A lze synchronizovat s počítačem automaticky. Synchronizace vyžaduje synchronní signál, který horizontální a vertikální synchronizace jsou od sebe odděleny.

M. NT68676.2A podporuje dynamický kontrast ovládání, sluchátkový výstup a digitální ovládání hlasitosti současně.

Velikost desky řadiče: 139mmX58mmX17mm

Have a zkuste a budete mít velké překvapení!

Pak dostaneš tento kit?

Poznámky :

1. Prosím, ujistěte se, že vaše LCD je v pořádku, před nabízení tohoto zboží, jinak budete zodpovědný za neslučitelnosti.

2. Pokud máte obavy, moc o nastavení rozlišení, prosím, rozmyslete před přihazováním!

3. Pokud nejste specializuje na elektroniku, nebo máte pochybnosti v provozu, prosím, kontaktujte nás pro instrukce, jak nejsme schopni odpovědnost za nesprávné fungování.

4. Po dokončení připojení, prosím, nespěchejte k moci! Za prvé, použijte multi-meter vyzkoušet, zda GND LCD je spojen s GND na desce řadiče. Pokud ne, zkontrolujte prosím připojení znovu. Pokud ano, prosím, otestovat, zda není zkrat mezi červené dráty a černé dráty z LVDS kabel. Pokud je tam zkrat, tak to znamená opak připojení nebo jiné chyby. Jakýkoliv problém, prosím neváhejte nás kontaktovat. DIY potřebuje určité odborné znalosti, prosím, laskavě vzít odpovědnost riziko. Žádný kovový kontakt je povolen, když se napájení na řídicí desce, jinak zkratu může dojít, což může způsobit nedostupnost desce řadiče.

Americký Přítel cryalith je Počítač Raspberry PI:

Australský Přítel beyelka Projektu:

Úspěšný Příklad (rossg77 -- Americký přítel Projektu ):

Úspěšný Příklad (radicalboy_fr-francouzský přítel Projektu ):

Úspěšný Příklad (docpot2008-Kanadský přítel Projektu ):

Malta Přítel drac1977 Projektu:

Spojené státy Přítel loafer_tingo Projektu :

Návod pro připojení k desce řadiče LCD:

1. Vzít staré měniče a staré LVDS kabel od LCD panelu.

2. Připojte nový střídač a LVDS kabel k LCD panelu.

3. Připojte k desce řadiče s PC pomocí VGA kabelu/Kabelu HDMI/DVI kabel.

4. Vstupní napájení 12V,4A. ( Prosím, ne revidované napětí jumper nastavení na lcd controller board před potvrzením od nás, protože špatně revizi tohoto napětí bude mít vaše lcd spálené. Mimochodem, prosím tě, nedělej připojení lvds kabel nesprávně, některé špatné connecton můžete dostat své lcd spálil taky, pokud si nejste jisti, prosím, neváhejte nás kontaktovat. )

Balíček obsahuje: 1 X LCD Controller Board (M. NT68676.2A) PRO LTN154MT07-G01 1 X 5 kláves Klávesnice 1 X LVDS kabel

**** LCD controller board možná má trochu aktualizace od dodavatele, takže mohou být stejné, jako to je znázorněno na obrázku. Pokud váš lcd není v tomto seznamu této položky, prosím, ne koupit tento kit, je nemusí být vhodné pro vás, a to může být s různými cenu. Doufám, že za pochopení. Prosím, neváhejte se na nás obrátit s vaší číslo modelu monitoru lcd, budeme se snažit v našich silách pomoci.

Vítejte přizpůsobit svůj vlastní kit! -- Zboží bude dodáno Swiss Post AirMail. Doručení bude trvat 7-30 pracovních dnů(nezahrnuje víkendy), závisí na umístění. Některé země jsou pomalé dodávky, které mohou způsobit zpoždění, doufám, že za pochopení, pokud se věci dějí.

- Jsme loď všechny položky do jednoho pracovních dnů (pondělí až pátek) po prověření platby po dává nám, číslo modelu monitoru lcd, s výjimkou soboty, neděle a svátky.

Upozornění : Cel

Dovozní daně a Celní poplatky ve vaší zemi NEJSOU ZAHRNUTY v ceně položky nebo přepravní poplatky . Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Pokud máte problémy ve vaší zemi ' s Celní o své zásilky , prosím, kontaktujte nás! Chceme, abyste byli spokojeni s našimi výrobky.A vaše uspokojivá, je pro nás velmi důležité.

Prosím, kontaktujte nás, pokud tam jsou nějaké problémy a budeme dělat moje nejlepší opravit to. Tady je naše zkresleny a nespokojený zboží politiky.

-- 1. Přijímáme vrací pro výměnu nebo vrácení peněz do 5 dnů po obdržení item(s). Položky MUSÍ být v původním stavu, nejsou nošeny, nebo změněn.

Kompatibilita Ostatní
Značka COOERQI
Kamery Jsou Vybaveny No
Svazek 1680 × 1050
Stav Sestavy Téměř Připraven
Číslo Modelu LTN154MT07-G01

Související produkty