HATLANDER Módní dopisy baseballové čepice pro muže, ženy, Výšivky KANADA snaback čepice venkovní sportovní čepice hip hop vybaveny cap hat

Hodnocení 

136.25 Kč

-55%

302.78 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: panenka klobouk, těhotenské halenky a topy pro těhotné, beanies hatlander, kanada, hatland, kanada tričko, kanada klobouk, baseball cap muži vintage, basebale cap, čepice j.

Aby ≥ 2ks,můžete získat 5%disscount,Aby ≥ 5ks,můžete také získat zdarma čepice

O velkoobchod a drop shiping

Velkoobchodní a drop jsou oba vítány.Pro velkoobchod,pls kontaktujte nás,my vám naše nejlepší cenu,mezitím,můžeme nabídnout zdarma komerční express shipping(3-7 pracovních dní doba doručení:).

Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat balíček svým zákazníkům přímo, bez jakékoli naší společnosti a značky informace,a také nebudeme posílat faktury a propagace atd. informace.Vyplňte prosím správnou adresu a telefonní číslo pro každou objednávku.

Jaký způsob Dopravy jste poslat a když jsem se může obdržel balíček?

Pro většinu zemí,budeme posílat balíky www.kscm-jicin.cz Standardní Lodní dopravy,o dodací době,stejně jako k NÁM\Rusko\Španělsku\UK\Francie\Nizozemsko\Izraele\Austrálie\Nový Zéland\Brazílie\Chile atd. tam jsou asi 15-30dní.v dalších zemích bude 30-50 den.Viz obrázek níže o přepravní sazby.

Co mohu dělat, když objednávka ochranu, čas se krátí?

Pokud vaše objednávka ochranu, čas se krátí,pls kontaktujte nás,budeme prodloužit.takže vaše peníze nepůjdou na náš účet.

Kdy mohu dostat náhradu, pokud jsem neobdržel zásilku?

Pokud jste stále ještě není dostat své balíček,vrátíme vám peníze pro vás,a čas je asi 1-5 pracovních dnů.

O rozdílu barev.

To může být způsobeno tím, cameral nebo osvětlení, nebo pozadí,různé zobrazení má různé barvy,jako jsou LCD, LED nebo Mobilní telefon.Doufám, že můžete pochopit, o malý barevný rozdíl.

O zpětnou vazbu.

Vaše postive zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Takže doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 Hvězdy hodnocení, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Vás bude velmi ocenil.Pokud ne tak docela spokojeni, prosím, kontaktujte nás dříve, než jakékoli negativní či neutrální zpětnou vazbu vlevo.Budeme jistě vyřešit problém pro vás uspokojivě.

HATLANDER Módní dopisy baseballové čepice pro muže, ženy, Výšivky KANADA snaback čepice venkovní sportovní čepice hip hop vybaveny cap hat

Styl Dopisy Baseballové čepice
Vzor Typu Dopis
ležérní čepice muži Baseball Čepice
Kšiltovka Sportovní čepice
Značka HATLANDER
Řemínek Typ Nastavitelný
Čepice Pánská Čepice
Tkanina Bavlna/polyester/Akryl
Pohlaví Unisex
Číslo Modelu SU-SBC5093
barva Námořnictvo,černá
Panel 6 panelová kšiltovka
Název Oddělení Dospělé
Klobouk Velikost Jedna Velikost
Venkovní Klobouk hip hop klobouk
Výšivka víčko Výšivky snapback cap
Velikost Adjustable,suitable for 6 7/8,7,7 1/8,7 1/4,7 3/8
Materiál Polyester

Související produkty