Šperky Leštičky sušička prádla 5Kg Kapacita Mini Rotační sušička prádla Stroje s Časovačem

Hodnocení 

2 121.61 Kč

-10%

2 357.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: leštění stroj páska, skleněná kužel, list cínu, kapela brousící zařízení, rozsah tepelné, agptek sluchátka, drift elektrický skútr, nintendo spínač bcm4356, svorka vband, vrták mini.

Šperky Leštičky sušička prádla 5Kg Kapacita Mini Rotační sušička prádla Stroje s Časovačem

Popis Produktu

Tento rotační sušička prádla je velmi jednoduchý na ovládání a poskytuje vynikající povrch materiálů, jako jsou kameny, kameny, mince, vyčistit kazety, polské mosazi a jiných kovů. To má jasné hlaveň s uzamykacím bar uzavření. To je vynikající pro studio a malé šperky projekty. Zlaté a stříbrné šperky leštění nejlepší vybavení. Může se šperky, aby byl zcela nový.

Toto zařízení využívá železo korálky nebo ocelové kuličky do práce na povrchu obrobku. Tento stroj může nejen zlepšit specifikace přesnost obrobku a geometrických tvarů obrobku, ale také to může udělat povrchu obrobku hladký a lesklý. Někdy se používá k odstranění lesku (zánik). Za prvé, nalít velké množství ocelových kuliček a leštění prášek do bubnu stroje, když se buben otáčí, ocelové kuličky a abrazivní materiál jsou náhodně srazí s navzájem za účelem odstranění konvexní povrch a snížit drsnost povrchu.

Hlavní struktura zahrnuje: disk motor, řemenice pro pohon kolejových prvek, řidičský bubnu, řetězového kola pro hnací válečkové otočit, ozubené kolo reduktoru, provoz a kontrolní systém, bezpečnostní systém pojištění.

Bez podšívky, tento stroj je vhodný pro kovové výrobky. když to funguje, můžete zvýšit řezné síly, aby podporovaly větší efekt.

1. Trvat na principu odstředivého pohybu, vysoká účinnost leštění, zlepšit efektivitu práce 5 až 10 krát.

2, Vhodný pro malé a střední leštění obrobku, a to zejména pro speciální díry obrobku.

3, S výhodami la malá hlučnost a snadné ovládání.

4, hlaveň, tělo se může otáčet náhodně, jednoduché ovládání, jeden člověk může ovládat více strojů.

Aplikace:

Pro šperky, ocel, železo, měď, zinek, hliník, slitiny hořčíku materiálů, jako jsou povrchové leštění, srážení hran, řezání, odrezování, hrubé opracování, přesnost, leštění, lesk, leštění, odstraňování blackspots a jemné broušení.

Údržba:

1: Při leštění kapalina stříkající na zařízení, to by mělo být okamžitě vymazán, aby se zabránilo kapaliny poškození povrchu stroje.

2: Čištění machne s hadrem po použití

3: leštění barel by měla být sladěna s dvou-osy válcování, aby se zabránilo leštění barelů byl hozen mimo trať.

Funkce Nový 5 kg Rotační sušička prádla, Šperky Leštící A Dokončovací, Super dokončovací Obousměrné otáčení může být načasovány tak, volitelné pět-rychlosti. 5 rychlostí a časovač od 10-60 minut. Tento nákup je pro nová rotační sušička prádla Rotační západky polské skály, kameny, mince, vyčistit kazety, polské mosazi a jiných kovů Vynikající pro studio a malé šperky, projekty Použit s nerezové oceli záběry nebo média, je třeba zakoupit samostatně Procesu časy jsou delší, než leštění, ale nespornou výhodou je, že povrch obrobků získat práci kalené Barel je multi oboustranný, vyroben z houževnatého polykarbonátu, jsou nepropustné a nebude korozi nebo rez, použití se všemi typy médií včetně ocelové broky. Kromě leštění sloučenina a čisticí prostředek udržuje částí chladný a vyhýbá přetáhněte během omílání Tato sušička prádla je skvělý koníček pro začátečníky a skvělý nástroj pro odborníky

Specifikace Stav: Nový Barva: Černá Napětí: 220V Výkon: 60W Kapacita: 5 kg průměr Otvoru: 9 cm Sklo barel rozměry: 190*180(mm) Stroj velikost: 27 * 22 * 11 cm

Obsah balení 1 x Leštička Základna 1 x Leštění Tank 1 x Řetězec 1 x Těsnicí Kroužek 1BL Leštění Korálky

Typ Elektrické Nářadí Dílů
Kapacita 5kgs
Průměr Otvoru 9cm
Položka Šperky Leštičky Finišer
5 rychlostí a čas 10-60 minut
Číslo Modelu KT2000SSPGJ000001V2
Buben Velikost Délka
Aplikace Zlato/Stříbrné Šperky,Kámen,Kámen,Mince atd
Skleněný barel rozměry 190X180 mm
Moc 60W
Rozměr 27 X 22 X 11cm

Související produkty