Originální Fujifilm Instax Mini Instant 20 listů Fotografie Fuji film Instax Mini Film Pro Mini 9 8 8 7 70 90 25 SP-2 1

Hodnocení 

517.97 Kč

-4%

545.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: instax mini, papir instax mini 9, fujifilm instax náměstí film balíček, film instax mini, fujifilm, 600 film, film fuji, instax mini 9 film foto, instax, náplně instax mini 8.

Originální Fujifilm Instax Mini Instant (10 listů) Barevné Mini Film pro Polaroid Mini 7s 8 25 50 70 90 SP-1/2 Výrobce: Fujifilm

Kompatibilní Série: Fuji 7 7 8 9 9s10 20 25 50 50i SP1 dw

Velikost obrazu: 46(Š)*62(H)mm

Film Velikost:54(W)*86(H)mm

Instant Ano

Model: 10 listů Fujifilm Intax Mini Film

Film Rychlost: 800 ISO

D on' t nezapomeňte mi dát pozitivní zpětnou vazbu 5 hvězdiček, pokud služby jsou saticfactory pro vás --------budeme se snažit v našich silách, aby dělat lépe!

Jsme jsou továrny,takže jsme productor.A vyrábíme video zařízení více než 10 let,pls udělat, aby bez obav. Máme naše vlastní značky ti říct,věnujeme v zahraničním obchodu 7 let už.A všichni zákazníci, kteří si koupili naše výrobky stejně jako naše video kamery zařízení. Zaručujeme, že reflektor,blesk a LED světlo by být opraveny zdarma jeden rok. Pokud máte nějaké další otázky o produktech,pls kontaktujte nás.

Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresa SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 50 dnů od zaplacení, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Typ Filmu Instantní Film
Číslo Modelu Model
Značka fujifilm
Instant Photo Paper Filmy
List 10 list/balení
Kompatibilní Série
Model fujifilm
Kompatibilní Značka Fotoaparátu Polaroid
Velikost 54*86mm
Balíček Ano

Související produkty