Vrstvené Řetěz Zámek Přívěskem Náhrdelník pro Ženy, Punk Šperky Náhrdelník Řetěz Na Krku egirl goth 2020 estetické Náhrdelníky Dárky

Hodnocení 

92.13 Kč

-19%

115.06 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: goth náhrdelník, náhrdelník, látka goth, egirl tričko, žen náramek, shell náhrdelníky estetické, černá zácpa, řetěz egirl, estetické šperky styl, goth.

Vrstvené Řetěz Zámek Přívěskem Náhrdelník pro Ženy, Punk Šperky Náhrdelník Řetěz Na Krku egirl goth 2020 estetické Náhrdelníky Dárky Tyto přívěskem náhrdelník jsou vyrobeny ze zinkové slitiny olova a niklu zdarma,není alergický náhrdelník délka řetězu 30 cm,33 cm,40 cm a 10 cm Prodlužovací řetízek,přívěsek zámek velikost je 1,1*1.9 cm Balení: 1 sada řetěz náhrdelník Rysy: 1. Jemné a elegantní double-layer design umožňuje, aby se stal jedinečnou krajinu bez ohledu na to, kde jste. 2. Každý krok způsob, jak je udělat, aby ty dokonalé detaily. 3. Unikátní punk styl dělá vypadáš trochu více temperamentu. 4. To je nejlepší dárek pro vás a váš přítel.

Hot Prodej Multi Vrstvené Zámek Přívěskem Náhrdelník Pro Ženy

Náhrdelník Náhrdelník Vrstvené Řetěz Na Krk Se Zámkem

Platba: preferujeme platbu přes PODMÍNĚNÁ což je bezpečnostní způsobem pro vás.Před dokončením platební zkontrolujte prosím vaši doručovací adresu,psč a telefonní číslo, jsou správné.Děkuji. Doprava: 24 hodin pro odeslání vzorku, aby po www.kscm-jicin.cz potvrdí zaplacení s výjimkou prázdnin.(Normálně www.kscm-jicin.cz je třeba 24 hodin na potvrzení platby Pro velké množství objednávky, prosím, kontaktujte nás o dodací lhůtě,Obvykle budeme loď do 3-7 pracovních dnů Pokud vaše objednané množství>=150USD doprava zdarma DHL/EMS/UPS/DPEX. Budeme vybírat nejlepší způsob, jak. To obvykle trvá asi 4-10 dní. Pokud vaše objednané množství méně než 150USD, Budeme loď china post rejstříku air mail,to trvá asi 10-25 pracovních dní. Návrat Politiky: garantujeme vám, nulové riziko nákupu zkušenosti zde. Nabízíme plnou náhradu,pokud výrobek má nějaký problém s kvalitou. Zpětná vazba : Vaše Zpětná vazba je opravdu pro nás důležité, věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkt nebo službu, děkuji moc !! Nabízíme vždy nejnižší cenu za nejlepší zboží a služby pro vás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní(1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat vám šťastný nákupní nálada zde. Děkuji!!! Kontaktujte nás : máte-Li jakékoli dotazy nebo potřebujete jakoukoli pomoc, prosím, neváhejte nás kontaktovat! Děkuji!!! Děkuji vám za vaši podporu !!!

náhrdelník,goth,přívěsek,řetězy,náhrdelníky pro ženy,řetězy,zlato,náhrdelník,náhrdelník pro ženy,Šperky pro ženy,gotický,zmijozel,ženy řetěz na krku,estetické,náhrdelník ženy řetěz náhrdelník,Český Zlaté Náhrdelníky ,2020 Módní Nové Šperky Dárek,Zámek Přívěskem Náhrdelník

Typ 2 řetězy náhrdelník
Kovy Typ zinkové Slitiny
Styl 2 Český Módní Klasické Romantické Módy
barva zlatá barva a stříbrná barva
Příležitosti Strana
Design šperky pro ženy
Původ KN(Původu)
Typ Položky Náhrdelníky
ženy muži šperky Gothic Řetězy Náhrdelník
Styl Trendy
Číslo Modelu řetěz na krk z punk
Sleva Velkoobchodní Sleva, Pls Kontaktujte Nás
Jemné nebo Móda Módní
ženy módní gothic šperky Gothic Party Šperky
přívěsek zámek design Drahokamu
Drop shipping Drop shipping Přijmout Pokles lodní dopravy Sleva, Pls kontaktujte nás
Přívěsek Módní Zámek Přívěskem Náhrdelník
nový design zámek Náhrdelník Český Náhrdelníky Český Módní Šperky
Náhrdelník typ 2 Přívěsek Náhrdelníky
Typ Řetězec Odkaz Řetěz
Náhrdelník Typ Přívěsek Náhrdelníky
Materiál Kovové
Pohlaví ŽENY
Funkce Zpráva Připomenutí
Velikost Přívěsku Jako obrázek
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Tvar\vzor zámek
Oblek pro Dívky,Ženy,Máma,Dámy,přítelkyně,Sestry, Kamarádky

Související produkty