8" Nejvyšší Stupeň Ženy Natura malachitel Náramky, Drahokamy, Kameny

Hodnocení 

346.90 Kč

-4%

365.06 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: gem nehty, natur kámen, crystal stone, crystal gem, dvoukomoro, gem kámen, korálek gem, gem náhrdelník kámen, drahokam přívěsek, Kámen.

Šperky Popis

Typ Kamene : Přírodní malachit Stone Roztáhnout Náramek Průměr :8x12mm( Kbelík korálky)/3mm( samll kulaté korálky) Délka:8"(náramek mít nějaký úsek) Tvar: Kbelík Množství:1 ks

Vezměte prosím na vědomí, než si koupit

Mé zásady nepřijímá neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, nepřijímají nízké skóre zpětnou vazbu! pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte mě předem, budeme se snažit, aby vám pomohl, a dá vám spokojen řešení! Pro dobré obchodní jednání, prosím, dej mi nechat 5star pozitivní zpětnou vazbu!

Pokud škodlivý nás opustil nízká nebo negativní zpětnou vazbu,Naše ID bude oznámeno Asie Šperky Sdružení, ve spojení s jinými šperky dodavatelé blacklist, navždy zakazuje nákup v našem obchodě zboží!

Mezinárodní Doprava

Doprava zdarma E-Paket/China post air mail Doručení, s Sledovací číslo,Trvá asi 10-20 pracovních dnů.

Kromě toho máme ještě mnohem rychlejší způsob dopravy, který obvykle trvá jen 5-8 pracovních dnů po příjezdu. Ale extra expediční poplatek se hradí kupující. Pokud rychleji přepravní cesty je potřeba, prosím, napište nám, jakmile jste si objednal zboží a my vám zvolit rychlejší způsob, jak pro vás.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost je náš konečný cíl!

Prosím, neváhejte nás kontaktovat kdykoliv, pokud máte nějaké otázky. Pokud jste spokojeni s naší služby a položky, prosím, hodnotit podrobnosti transakce a nechat nám pozitivní zpětnou vazbu a 5-star.

Budeme dělat totéž pro tebe. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás nejprve, jednoduše odchodu negativní nebo neutrální názor nemůže vyřešit jakýkoliv problém.

Kontaktujte Nás

Staráme se o naše stálé zákazníky, pokud máte nějaké dotazy, náš Zákaznický Servis štáby budou velmi rádi, aby vám pomohl.

Snažíme v našich silách odpovídat na vaše e-maily co nejdříve, nicméně, vzhledem k vysokému objemu denní příchozí e-maily a časové pásmo rozdíl, jsme nemusí být schopen odpovědět na vaše e-maily okamžitě. prosím, dovolte 24 obchodních hodin pro nás reagovat.

Návrat Politiky

Všechny výnosy jsou přijímány do 7 dnů po obdržení položky. Náhradu je založen na cenu zakoupit s výjimkou přepravní a manipulační náklady.

Typ Položky Náramky
Tvar\vzor Míč
Náramky Typu Strand Náramky
Pohlaví ŽENY
Materiál Semi-drahých kamenů
Kovy Typ NIC
Funkce Fitness Tracker
Spona Typ NIC
Původ KN(Původu)
Styl Trendy
Jemné nebo Móda Módní
Kompatibilita Všechny Kompatibilní

Související produkty