5ks 2-Barva RC Auta Vysílač Volant Pěna Grip Ruční Kolo Houba pro TRAXXAS Futaba 3Pv 4Pls 4Pv 4Px R 7Px Člr X4 FS

Hodnocení 

216.05 Kč

-23%

280.72 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: radiolink t8fb, futaba držet, rc vysílač kolo, flysky vysílače volant, sky rc, zadním sedadle auta protector, Futaba 4px, futaba 4pv, 7px futaba, cm621.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vnitřní průměr: Cca 33mm

Vnější průměr: Cca 43mm

Výška: Cca 19mm

Vhodné Pro: TRAXXAS GT2, GT3 GT5, RadioLink RC3S RC4G RC6GS, WFLY jsem X4 série dálkové ovládání

Použitelné Vysílače model: TRAXXAS Vysílače, jako jsou: velké auto, velké E, velké X, TRX4, Lomítko atd. značka Vysílače.

Použití: Vozidla a Dálkové Ovládání Hračky

Pro Vozidla Typ: Auta

Nástroj Dodání: Smontované třídy

barva:Červená + černá

Materiál:houba

Obsah Balení:

5 * Volant houba

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Lodní Dopravy

Jsme loď položek China Post Airmail po celém světě, aby s sledovací číslo .obvykle může dosáhnout většiny zemí v rámci 39-60 pracovních dnů. Ale dodací lhůta závisí na destinaci a dalších továren., to může zpozdit až o 60 pracovních dnů . vzhledem k vyhledejte celní bloku nebo z jiných důvodů. Prosím, pochopit situaci ve vaší zemi není, můžeme kontrolovat .samozřejmě bude v našich silách, k urychlení věci v naší straně. Pokud žádné informace o sledování obrazu z vašeho balíku, kontaktujte nás.

Platba

EMS.DHL, China Post Rejstříku Letecké Pošty, a tak dále je pro vás k dispozici.

A prosím, ujistěte se, že všechny detailní informace o vás(úplné jméno, adresu nebo kód ), je správné.

Barevný nesoulad

Pochopte prosím, že barvy nesoulad nelze vyhnout mezi obrazem a skutečný produkt, protože z mnoha důvodů, jako je světlo během foto, různé obrazovky a další. Děkuji vám za vaši podporu a pochopení.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Necháme pozitivní zpětná vazba pro vás příliš, což je stejně důležité pro vás. Váš účet třídě vyroste, stejně jako pak můžete získat další slevu na budoucí nákup na tomto webu. Jsme tu vždy pro vás, jak vyřešit všechny problémy. Děkuji vám za vaše pochopení.

Materiál Kovové
Značka Olago
Číslo Modelu RC Hračky Díly
Velikost As picture shown
Původ KN(Původu)

Související produkty