Encoder strip pro HP Deskjet odkaz Advontage 5525 Kód strip

Hodnocení 

216.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kódování pás, koe č. katači, tichý hlas, encoder strip pro hp, zadní světla isuzu ellf, j odkaz, hp t520, hp t795, foto odkaz, k15n60.

Vezměte prosím na vědomí,

1. Vzhledem k celní politiky rozdíly, Pokud výroba celní daně, musí být zaplacena kupujícím ,jako vzorek, vezměte prosím na vědomí, že celní prohlášení výše, díky 2. Pokud jste patří do vzdálené oblasti, prosím, platit za dálkové, můžeme také nahradit jiná expresní společnost pro vás, rychlost může být pomalejší, pleaseunderstanding. Možná, že následující číslo dílu je to, co potřebujete, ujistěte se, že porovnat svůj model stroje,Prosíme, specifikujte typ stroje nebo části číslo v pořadí! Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte

používá se v následujících DesignJet Modely:

HP Deskjet odkaz Advontage 5525

Poštovné A Balné

Objednávky jsou obvykle odeslány na stejný den po obdržení plné platby.(Mon-Sat). Všechny balíčky jsou spolu s Sledovací číslo. To obvykle trvá asi 7-25 obchodní dny, aby se dospělo rychle všechny země, pokud váš položka nedorazí včas, prosím, kontaktujte nás na trati to pro vás!

Návrat Politiky

Prosím, kontaktujte nás, pokud se chcete vrátit nic. Výnosy jsou přijímány pouze tehdy, pokud položka je v novém stavu a s původním obalu. Náhrady jsou vyrobeny jakmile zboží je vrácena. Nenabízíme náhrady za vrácení přepravní poplatky. Vrátit zboží musí být v originálním balení a mají žádné známky zneužívání! Prosím, kontaktujte nás první, pokud potřebujete vrátit položky zpět!

Kontaktujte Nás

Prosím, kontaktujte nás první, pokud tam je nějaký problém s položkou, nebo doručení! Náš Zákaznický Servis je čas: 9:00 - 18:00 Pekingského Času (18:00-03:00 Tichomořského Času)!

Napětí 220V
Číslo Modelu Deskjet odkaz Advontage 5525
stav Nový kompatibilní
Značka TIANYING
Symbol Ne kruhy, čtverce, smajlíky a tečky

Související produkty