18M-8Y Značky Baby Boys Svetr na Podzim Batole Chlapci Pruhované Kolem Krku Svetr Jumper Pletené zboží dětské Oblečení Děti Kabát Vynosit

Hodnocení 

258.88 Kč

-9%

287.64 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: la tisku svetr, chlapec svetr, holčička pletené zboží, modrý pletený svetr, chanel svetr, vytáhněte ženy, dívka svetr, chara, ručně vyrobené svetr, pruhované mikiny kalhoty.

Velikost ve věku:18 M,2T,3T,4T,5T,6T,7T,8T Velikost v výška:80-150 cm Jednotka:cm

Popis: 18M-8Y Značky Baby Boys Svetr na Podzim Batole Chlapci Pruhované Kolem Krku Svetr Jumper Pletené zboží dětské Oblečení Děti Kabát Vynosit Jednotka:cm Velikost Délka Poprsí*2 Rukáv Věku 80 18M 90 100 2T 3T 110 4T 5T 120 130 6T 140 7T 150 8T

Podmínky Služby:

Náklad:

Když si objednáte,prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Doprava zdarma objednávky bude odesláno China Post Air Mail.Budeme odeslání zboží do 5 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.Někdy to bude mít zpoždění několik dní vzhledem k celní nebo počasí důvodů.Prosím, buďte trpěliví.Kromě toho můžeme také poskytnout rychlejší přepravní cesty, jako je DHL/UPS/EMS atd.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně.Pokud je celní náklady,musíte platit daně kurýrovi při převzetí zboží.

Vrací:

Uděláme, co bude v našich silách, aby sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.Pokud nejste spokojeni s naší kvalitou,můžete je vyměnit nebo vrátit do 7 dnů od doručení.Všechny vrácené zboží musí být ve zbrusu-nový stav.Vrátíme vaše peníze, s výjimkou přepravní náklady.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Barevný Nesoulad:

Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru,osvětlení,pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás.

Zpětná vazba:

Vážení Kupující,vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Vaše uznání, bude nás jistější, jak rozvíjet podnikání a sloužit vám lépe.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

dítě svetr vzor kluci pletený svetr
vytáhněte garcon kluci svetry
dětské-oblečení chlapci svetr
Límec O-Krk
Typ Closure NIC
svetr pro chlapce chlapeček svetry
Materiál Bavlna
Délka rukávu(cm) Plné
Oblečení Délka Pravidelné
Číslo Modelu ED052010
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Rukáv Styl Pravidelné
Styl Ležérní,móda,aktivní,roztomilý,půvabný
děti svetr kluci svetry dětské zimní svetr
Dekorace vzor
chlapci svetr Jaro,Podzim,Zima
Pohlaví Unisex
Vzor Typu pruhované
děti svetry holky podzimní svetr chlapec

Související produkty