Podpis Chvíle Šumivé Koruna O Had Řetěz Náramek Sterling Silver Šperky pro Ženy, Svatební Náramky Pro Výrobu Šperků

Hodnocení 

566.84 Kč

-31%

821.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bisaer hadí náramek, módní náramek jiskru, náramek žena, 925 had kosti náramek, edothalia, bangl náramek, příležitostné ženy, náramek muži, mikina, hadí náramek lebka.

Vítejte Pandulaso Sterling Silver Šperky Store ,váš konečný nákupní destinací pro autentické stříbrné přívěsky, náramky, a murano skleněné korálky. Všechny korálky jsou individuálně ručně s autentickými pevné 925 sterling silver korálky, 925 mají razítko na každý korálek, 925 Sterling stříbro je slitina obsahující stříbro 92.5% hmotnostních stříbra a 7,5% hmotnostních jiných kovů, zpravidla mědi. Toto krásné kouzlo je sesláno z pevné 925 mincovní stříbro. To je kompatibilní a zaměnitelné s značky korálky z Mincovního stříbra, perfektní dárek pro každou příležitost. Tato cena je pouze pro jeden Náramek , ne dva korálky nebo klipy

Výrobku :, Materiál : Autentické 925 Sterling Silver Velikost Otvoru : Fit Evropský Styl náramek & náhrdelník & náhrdelník Pa yment Existuje mnoho druhů platebních si můžete vybrat v www.kscm-jicin.cz. Doporučujeme PODMÍNĚNÁ,a platba kartou je také bezpečné pro nás oba,protože tam bude noraml postup,o 24 hodin pro www.kscm-jicin.cz potvrdit vaše informace o kreditní kartě,během této doby,pro bezpečnost obou stranách,není nám dovoleno, aby loď,a zboží bude odesláno do 1-2 dnů, když www.kscm-jicin.cz potvrdil informace o platbě. Dodací podmínky 1)položky budou zaslány do 48 hodin po potvrzení platby. 2)položky, může dosáhnout 12-21 pracovních dnů. 3)Pokud neobdržíte zboží,prosím, kontaktujte nás co nejdříve. Návrat Politiky 1)je-Li třeba vracet se pro výměnu nebo plnou náhradu ,prosím, kontaktujte nás. 2)zboží musí být v původním stavu, nejsou nošeny, nebo změněn. 3)položky mohou být vráceny do 15 dnů po obdržení. 4)vrací poplatek poskytované kupujícímu. Zpětná vazba 1)Budeme vynaloží veškeré úsilí, aby se vaše nakupování nejvíce příjemné a nádherné! 2)Prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, dává nám šanci vyřešit váš problém. 3)Jakmile opustíte pozitivní zpětnou vazbu pro nás, jsme se vrátit stejnou okamžitě. Kontaktujte Nás, Pokud máte nějaké problémy, prosím, neváhejte nás kontaktovat zasláním e-mail na mě, my vám odpovíme do 24 hodin. Prosím, nenechávejte neutrální nebo negativní zpětnou vazbu jako způsob, jak komunikovat.

Použitelné příležitosti Vánoce, Valentýn, Narozeniny, Svatba
Typ Položky Náramky
Kovy Typ 925 sterling-stříbra
Autentické 925 Sterling Silver Ano
Pohlaví Unisex
Tvar\vzor Srdce
Na Sobě Příležitosti Speciální DIY Kouzlo Korálek Dárek pro Matku, Manželku, Děti, Rodina, Přítel
Styl Trendy
Použití DIY speciální dárky pro Matku, Ženu, Děti, Milence,přátele
Příležitosti Zapojení
Náramky Typu Náramky
korálky náramky Ano
Číslo Modelu FLB137
Certifikát Typ GDTC
Jemné nebo Móda V pořádku
Značka Vhand
Hlavní Kámen Zirkon
Třpytivé Přání Náramek Ano
Boční Kámen NIC
Kovové Razítko 925 Sterling
hodí Pandulaso kouzlo & korálky Ano
Fit všechny Evropské náramky náhrdelník náhrdelník

Související produkty