Sexy Nad Kolena Boty Ženy Ženy Ženy Boty Semišové Dlouhé Boty Ženy Zimní Módní Stehna Vysoké Boty Zimní Boty Plus Velikost

Hodnocení 

310.35 Kč

-34%

477.31 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: boot fit, kotobukiya, ai sex boty, sexy stehna vysoké boty, ponožky, jialuowei vysoký podpatek, classicone ženské boty zimní boty, fsj zimní boty červená, velký stehna boty, kotník boot ponožky, boot ženy.

*Vezměte Prosím Na Vědomí :

1. Prosím, vyberte si boty velikost podle vašich délka nohy ( paty ke špičce ) a šířku nohy .

2. Pokud jsou vaše nohy je široký nebo tlustý, prosím, vyberte jednu velikost větší.

3. Pokud vaše noha je úzký, nebo tenké, prosím, vyberte jednu velikost menší.

*První, aby každý produkt mohl získat navíc 5% slevy ANO, ale jeden pár bot pouze . Po obdržení produktu, jsme vám kupón.

* Jak se tyto boty hodí, pokud máte širší nohu Je to pohodlné, nebo by se to nehodí správně model je noha více přiklánět je úzký a tato obuv se dobře hodí. Takže bychom si, že tyhle by být příliš těsné pro širokou nohu. Můžete si vybrat jednu velikost větší.

* Co když tyto boty nesedí mi vůbec, když jsem se přijmout je Můžu vrátit

ANO, máte 7 dní na nás obrátit a my vám ideální řešení. (p.s. vliv na druhý prodej výrobků, které nepatří do kategorie vrátit. Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.)

*O Barva: boty barvy v tomto produktu, stránka je jen pro váš odkaz. Skutečná barva produktu se může lehce lišit od obrázků zde ukázat, vzhledem k monitor, chromatická aberace nebo fotografování světelných podmínek.

*O Vůni: boty mohou mít zápach, protože lepidlo, krém na boty, nebo jsou zcela uzavřené během přepravy. Prosím, dát je pod dobrou ventilaci na několik dní a zápach bude pryč.

*O Balení: balení balení: 1 Pár Bot ( Bez Krabice )

Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo tam je nějaký problém položky, prosím pošlete nám e-mail bez zpoždění. Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl vyřešit problém co NEJDŘÍVE. Jsme přesvědčeni, že dobré komunikační dosáhne dobrého výsledku, je spokojenost zákazníka je naší povinností!

Hřídel Materiál Stádo
Módní Prvek Úzké Pásmo
Boot Výška Over-the-Koleno
Toe Tvar Round Toe
Podšívka Materiál Krátký Plyš
Původ KN(Původu)
Sezóna Zimní
Podešev Materiál Gumové
Stélka Materiál Krátký Plyš
Horní Materiál Stádo
Vzor Typu Solidní
is_handmade No
Typ Closure Slip-On
Boot Typ Chelsea Boty
Značka NIS
Výška Podpatku Nízká (1-3cm)
Číslo Modelu SKU718904
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
S Platformách No
Typ Pata Čtvercový podpatek

Související produkty