Post Malone Mikiny Muži Ženy Ležérní Mikina Post Malone Rock Mikina S Kapucí Hip Hop Streetwear Podzim Harajuku Módní Mikina

Hodnocení 

295.43 Kč

-31%

428.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nirvana, nikola tesla tričko, Harajuku, muži mikiny chorvatsko, kolo vidlice montáž, muži streetwear, tričko urban, post malone lidí, Harajuku tričko, čerstvé kukly mikiny.

POZNÁMKA:

1.Chyba velikosti: Velikost Grafu Pro Ruční Dlaždice Měření,Prosím, Dovolte 1-3cm Chyba (1 cm=0.3917 inch)

2. Barva: Různé počítačové obrazovce můžete zobrazit různé barvy, i když je to stejné barvy.Takže prosby eallow rozumné barevný rozdíl.Díky za pochopení.

3. Reagovat: máte-Li jakékoli dotazy nebo potřebujete jakoukoli pomoc,prosím, neváhejte nás kontaktovat!Budeme reagovat tak rychle, jak je to možné.Děkuji!!!

Název produktu: 3D mikiny A Mikiny

Styl: Ležérní A Módní

Materiál: Polyester A Bavlna

Platba

Kreditní karty on line je k dispozici.Přijímáme platby Paypal,T/T a Western Union.Po zaplacení vymazány, dodáme k vám do 3 busin ess dní.Pokud tam je jakékoliv dovozní clo nebo daně, je kupující odpovědnost

Záruka

1. I když máme velkou důvěru v kvalitu a ceny všech výrobků, které prodáváme, nemůžeme zaručit, všichni odběratelé budou 100% spokojeni s nimi, v důsledku různých důvodů.Ale bez ohledu na to, co se stane, slibujeme, že budeme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém nastal v průběhu transakce.

2.Pokud máte vadné položky, které si přejete vrátit nebo vyměnit, pls kontaktujte nás do 3 pracovních dnů od data doručení zásilky.

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd .a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky.Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd , budeme vám $1 SLEVU na vaši další objednávku.

2. Pokud nebudete spokojeni naši porducts, pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení.Garantujeme budeme 100% slove žádný problém pro vás.

Tloušťka STANDARDNÍ
Pánské/Dámské Hoody Harajuku Print Post Malone
Vzor Typu Tisk
Pohlaví Muži/Ženy
Materiál Bavlna
Odnímatelné Části NIC
Módní Mikina S Kapucí hip hop topy
Styl Ležérní
Typ Closure NIC
Typ Jednotky kus
mikiny ženy/muži Mikiny Mikiny
S kapucí Ano
mikina Malone mikina
Oblečení Délka Pravidelné
Rukáv Styl Pravidelné
Číslo Modelu Mikiny Mikiny
Velikost Balení 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Typ Pravidelné
Kvalitní Polyester+Bavlna Vysoce kvalitní Mikiny Sweathirt
Značka aikooki
Hmotnost Balení 0.4kg (0.88lb.)
Tisk Post Malone Mikiny A Mikiny
Typ Položky Mikiny
Délka rukávu(cm) Plné
Límec S kapucí

Související produkty