Nové Corgi Zadek Kočka Auta Tkáně Držitel Ubrousek Box zadním Sedadle Vozidla Tkáně Případě Držák pro Domov, Auto, Koupelna

Hodnocení 

211.08 Kč

-23%

274.23 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tabl ubrousek, auto kapesník, jeff vrah plyš, vintage tkáně držitel, kočka držák na ubrousky, auto samolepka, nálepka gm, papír tkáně případ, vozík supermarket, prodloužení řas potřeb a nářadí.

Nové Corgi Zadek Kočka Auta Tkáně Držitel Ubrousek Box zadním Sedadle Vozidla Tkáně Případě Držák pro Domácí Auto Koupelna Popis:

Popis:

Model: Pes, Kočka

Materiál: polyesterové vlákno

Specifikace:

Roztomilý Corgi zadek a kočka auto držák na ubrousky, může být stanovena v Autě sluneční clona, auto zadní sedadlo a loketní opěrky do auta.

Auto sluneční clony tkáně box, adprable design a snadná instalace, elastická na zádech může držet roleta nebo v autě na zadním sedadle pevně.

Mnohem jednodušší a bezpečnější, než uvedení své tkáně box pouzdro na sedadlo auta, ušetřit spoustu prostoru pro vaše auto, aby vaše auto vypadat více elegantní a uklizené.

Být umístěny podle aktuální potřeby tak, aby vždy mít po ruce papír do auta a chytit snadno.

Pokud se vaši příbuzní, přátelé a kolegové mají děti doma, je posílat kreslený tkáně box! Děti budou milovat tyto roztomilé kreslené dárky.

Balíček Zahrnuje:

1x Tkáně Držitel

Materiál Další
Umístění Závěsné
Původ KN(Původu)

Související produkty