HANGXIAN 2 Din autorádio Obložení rámu pro JAC T6 car DVD přehrávač Panel Dash Kit Instalační Rám vozu výrobky

Hodnocení 

829.40 Kč

-35%

1 276.00 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: jac t6, jac s5, macbook thunderbolt 3, tank t72, opel pásky, 2 din adaptér rámu, náboje mac book pro, jac s2, din rámeček, jac.

HANGXIAN 2 Din autorádio Obložení rámu pro JAC T6 2015 car DVD přehrávač Panel Dash Kit Instalační Rám vozu výrobky

Položka Specifika:

Typ Položky: Fascie

DIN Typ: 2DIN

Umístění: Palubní Deska

Speciální Funkce: Radio Instalace

Typ materiálu: ABS Plast

Typ Barvy: Černá

Místo Původu: Čína (Pevnina)

Obsah Balení:

1* auto rádio Obložení Rámu

1* zásuvky

POVĚSIT XIAN

FAQ:

Jak aktualizovat GPS Mapy?

můžete si stáhnout aktualizace map na našich webových stránkách, nebo kdekoliv jinde pro Android mapy .

Je možné poslouchat hudbu či rádio při použití navigace ?!

Ano, to je možné poslouchat rádio nebo hudbu při používání navigačního systému.

Tyto jednotky podporují ovládání na volantu ?

Ano, samozřejmě. některé speciální modely potřebovat CANBUS, prosím, pečlivě zkontrolujte, než si koupíte.

Můžeme nainstalovat DVD Jednotky našeho já ?

Je výhodné, že instalace musí být provedeno odbornou osobou. Nejsme zodpovědní za škody, které by mohly nastat na palubní desce auta při instalaci zařízení. Takže je lepší, že profesionální člověk nainstaluje jednotku na auta.

Oznámení ceně není zahrnuto dovozní daň, vlastní poplatek, Vzdálené Oblasti nákladů, nebo celní zpoždění . Pokud zásilka se vrátí zpět k nám v důsledku kupující odmítnutí platit výše uvedené poplatky, nebudeme znovu odeslat zásilku. Jsme továrna v Číně, pro většinu modelů, máme je skladem, ale potřebujeme 2-3 dny na testování zařízení před odesláním. 1. Worldwid Doprava. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Poznámka:pro mapy,my vám pošleme vaše země je mapa jako dárek .ale pokud nemáme mapu své země ,pak se budete muset stáhnout android mapu, která může pracovat v místní.

Platba

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu

O Zásilce (Důležité): 1. Budeme deklarovat $70 standardně na fakturu pro vaši zásilku, aby vám pomohou vyhnout celní povinnosti, stejně jako je to možné. Pokud máte lepší způsob, jak se tomu vyhnout, můžete nás kontaktovat, budeme s vámi spolupracovat. 2. Celní poplatky a Daně jsou kupující odpovědnost, jsme se prodávající nemůže ovládat a ne být za to zodpovědný, prosím, laskavě na vědomí, o to, než si místo pořadí, Obvykle 98% zákazníci mohou získat zboží bez Celních poplatků, takže se nemusíte starat o to. Pokud položka byla vrácena, protože kupující je refusion jasné, celní nebo přijímat zásilky, přepravní postgae a drahé vrátit poplatek bude padlý na kupující odpovědnost. 3. Pokud je vaše dodací adresa patří do vzdálené oblasti přepravní společnosti přepravní systém, musíte přidat vzdálený poplatek 45 dolarů poštu pro váš balík, nebo změnit jiný lepší způsob dopravy, jinak váš balíček nemůže být rozeslány. Zda vaše adresa patří do vzdálené oblasti, nebo ne, můžete zkontrolovat vaši adresu na DHL oficiální stránky 4. Pokud balíček byl ztracen v tranzitu, jsme vám plnou náhradu vás, nebo poslat nový jeden. 5. Prosím ne nabídky PO BOX adresu, nemůžeme poslat zásilku na tento druh řešení. 6. Poté, co umístíte objednávku, prosím, mějte v kontaktu pro urychlení doby zpracování pro vaše oder. Poznámka: ruský zákazníci potřebují zásobovat své plné jméno pro jméno kontaktu na pozemku.

Návrat/ Náhrad

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat .

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Kupující má povinnost zkontrolovat zásilku pečlivě před podpisem pozemku. Po pozemku je podepsal, prodávajícího, že kupující dostal produkt v dobře stavu.

Hmotnost Položky 0kg
Speciální Funkce Autorádia Instalace
Název Modelu TK91501
Původ KN(Původu)
Typ Materiálu ABS
Rok Pro JAC T6 2015
Položka Výška 146inch
Externí Testování Certifikace ce
Typ Položky Fascie
Vhodné Pro 9 palcový univerzální auto rádio
Značka POVĚSIT XIAN
Šířka Položky 21inch
Položka Délka 229inch

Související produkty