Nové Rybářské návnady příslušenství PVC út broskev rybaření světelný plastové gumové trubice záře hadice 5m 2# gummi AGN rybářské náčiní

Hodnocení 

129.55 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zelené rybářské trubky, gummy bear formy křemíku, agnes b muži, světelný kaučuku, útěk ktm, big agnes, bass trubky rybaření, hodiny tube, dc lineární napájení, gummi bear.

Nové Rybářské návnady příslušenství PVC trubky Pesca rybaření světelný plastové trubice záře hadice 5m 2# gummi AGN rybářské náčiní

délka 5meter v poly bag balení

vnější průměr o 3 mm

vnitřní průměr 2mm,je To měkké trubky.

také k dispozici

a

V současné době můžete platit pomocí Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod. Více platebních možností bude k dispozici na www.kscm-jicin.cz v Budoucnosti. Vaše peníze jsou uloženy bezpečně www.kscm-jicin.cz. Peníze jsou uvolněny k nám pouze po potvrzení dodání. Pokud budete potřebovat další pomoc pro platbu, prosím klikněte zde:

Hugo je Obchod podpora lodní dopravy na většině zemí po celém světě, pokud nemůžete najít svou zemi na možnost adresa seznamu, prosím, kontaktujte nás. V normálním podmínky, balíčky budou odeslány do 3~5 pracovních dnů po platné platby. Všechny výrobky jsou pečlivě kontrolovány před balení. Prohlašujeme, že všechny naše post balíčky v "kategorii zboží", jako "dary", s nízkou hodnotou mezi 1 USD na 20USD. Máme loď objednávky přesně podle objednávky adresu, pokud je jakékoli změny adresy, prosím, informujte nás okamžitě, než jsme dopravu na to.

Doba dodání se počítá po balení dodáván, není čas uvedení pořadí. Pro balíčky odeslány prostřednictvím EMS, DHL nebo jinou kurýrní službou, většina balíčků by dorazit v 5 ~ 15 dnů. Prosím, pochopit a spolupracovat s námi, pokud celní držet balíček pro kontrolu. Doba dodání prostřednictvím poštovní služby( pouze pro informaci, doba dodání by byla ovlivněna mnoha faktory ): 7~22 Dny: Asie, Severní Amerika 12~39 Dny: West Euro, Střední Východ, Oceánie, Východní Euro 30 ~ 65 Dní, nebo dokonce více: Jižní Amerika, Afrika, Jižní Afrika

Celní konat balíčky pro kontrolu, prosím, pochopit, a laskavě počkat na zboží, můžete se také informovat nám rozšířit cílem ochrany času. Pro nějaké papíry nebo pomoci potřebné pro celní vysvětlení, prosím, informujte nás, budeme odpověď vám okamžitě. Výrobek prodává v našem obchodě neobsahuje žádné místní daně, ani jsme povinni platit místní daně. Všimněte si prosím tuto před objednáním, a to zejména pro zákazníky z Argentiny.

Pro jakékoli otázky nebo problém towarding produkty prodávají nebo neprodávají od Hugo ' s Store, ty jsou zdarma, kontaktujte nás, budeme odpověď vám okamžitě. Jsme všechny rybářské nadšence, jsme bude vysoce ocenil nějaké návrhy na zlepšení kvality našich produktů a služeb standard. Nabízíme záruční servis, životnost dlouhá, staráme se o to, co vám záleží. Výměna nebo náhrada bude provedena podle na situaci. Servisní čas: 8:20.m ~ 23: 30 od pondělí~ sobotu, můžete také zanechal nám zprávu, pokud nejsme tam, aby vás odpověď v reálném čase.

Q: Jak provést platbu? A: můžete platit pomocí Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod. Q: Můžete si přizpůsobit služby? A: omlouvám se ne Q: Jak dlouho mohu přijímat mé objednávky? A: přečtěte si Prosím výše sloupci "doba dodání". Q: Co když jsem nedostal můj produkt nebo přijaté problém položky? A: Prosím, kontaktujte nás okamžitě, pokud existuje nějaký problém, pomůžeme vám vyřešit problém včas. Prosím, nemusíte okamžitě dávat negativní komentáře". Q: Jak se dostat extra slevu? A: Budeme dělat slevy nebo kupóny času na čas, prosím, klikněte na tlačítko "PŘIDAT ULOŽIT SEZNAM" v našem obchodě gate stránka; dalším způsobem je sdílení nám své úlovky s našimi produkty. Q: Můžu se tě zeptat další otázky? A: Ano, můžeme odpovědět na všechny otázky, zákazníci mohou mít a byl by rád, aby odpověď v rozsahu našich znalostí.

Vaše spokojenost je naší persuite, prosím, rychlost nám 5 hvězdiček sazby a pozitivní komentáře. Prosím, nedávají negativní komentáře nebo 3 hvězdy, nebo níže, než kontaktujete náš s námi, nejlepší způsob, jak vyřešit problém se s námi bavit. Pokud jste nespokojeni z jakéhokoli důvodu, prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu. Usilujeme o to, aby zajistily, že jste spokojeni s nákupem a bude dělat vše, co můžeme, aby se ujistil, že máte pozitivní zkušenosti

Číslo Modelu 6069-2.0
Pozice Oceánu Rock Fshing
Kategorie NALÁKAT
Typ Umělá Návnada

Související produkty