Integrované ruční bodové svařování pero s Automatickou spoušť, Vestavěný přepínač ovládání jednou rukou svářeče svařovací stroj

Hodnocení 

280.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tabulka svářeče, svařování, bodové stroje, laserové svařování stroj, bodové svařování stroj, pcb, bod svářeč, soldar, 18650 místo svářeč, lg puricare nositelné čistička vzduchu ap300awfa, spot svářečka, místo svaru tip.

Úvod

Dodáván s párem importované výstřední svařovací kolíky jako standard, s dobrým efektem. 18650 baterie bodové svařování pero, vhodný pro dlouhodobé práce, zlepšit efektivitu práce, vyrobené z tlusté mědi bar. Vzhled je krásné a uklizené, celkově měděné proužky rychle odvádět teplo, což je velmi vhodný pro montáž baterie. Všechny měděné tyče jsou čištěny a chráněny silnou kyselinou, aby zajistily, jas měděné tyče je velmi krásná! Rukojeť má dvojité pružiny, která může být zatažena, každý svařovací pen je samostatně zatahovací, síla je mírně ovládat. To se nestane, že obyčejné integrované bodové svařování pero nelze dosáhnout vyrovnání tlaku mezi dvěma svařovací kolíky, což má za následek velké svařování selhání a nízká pracovní výkonnost. Tento problém je vyřešen pomocí dvou pružinových nezávislé teleskopické, který je vhodný pro dávkové bodové svařování výrobou. Vestavěný cestování přepínač, ovládání jednou rukou, není třeba pro nožní pedál, výrazně zlepšit efektivitu práce. Když je pero-typ bodové svařování rukojeť se používá v ruce, palmární krátké svaly může dotknout velké plochy baterie povrchu, a to nebude unavený po dlouhé tahy a těžké bodové svařování zpracovává během dlouhodobé práce, který je velmi vhodný pro hromadnou výrobu.

Kabel

Číslo Modelu ruční bodové svařování pero
Značka Magic Dragon

Související produkty