12,5 cm Předčasného Matematické Dětství, Učení, Hračka, Děti, Děti, Baby Barevné Dřevěné Kolem Korálky Vzdělávací Hračka, Děti, Dar, Wood Panenky

Hodnocení 

80.02 Kč

-45%

145.55 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dětské vzdělávací hračky, dřevo korálek, vzdělávání korálky, hračky, dřevěné, vzdělávací dřevěné hračky pro děti, dítě vzdělávací dřevěné hračky, učení barev, dítě vzdělávací dřevěná hračka vytáhnout, vzdělávací dřevěné hračky panenky, vzdělávací hračky dřevěná věž, dítě dítě vzdělávací dřevěná hračka stohování, dítě vzdělávací hra dřevěné, vzdělávací hračky, oblečení, dřevěné.

Specifika:

Název produktu: Dřevěné korálky

Produkt Materiál: Dřevěné + kovové

Produkt Barva:Jako obrázek show

Rozměry výrobku:12 x 9 cm

Výrobku, Balení: OPP Taška

Věkové Rozmezí: >3 roky

Vlastnosti:

Zbrusu nový a vysoce kvalitní.

Balíček zahrnuje:

1 x dřevěné korálky

Poznámka:

Bez originální barevné krabici,budeme používat PE nebo bublina tašky na balení to dobře a chránit ji. Neboj.

Pokud je zboží poškozené, prosím, kontaktujte nás nejprve bezprostředně před tím, než opustit zpětnou vazbu, díky za pochopení

Vzhledem k ruční měření, velikost může mít 1-4 cm chybu

Vzhledem k jinému Monitoru, barva může mít rozdíl

Pozornost, že objednávka je méně než $5,budeme přepravní společností China Post Obyčejné Malé Paket Plus.ale rychlost je stejná, willarrive na čase.objednávky více než $5 by mohly být sledovány. Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás .

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši objednávku po uplynutí 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Doba dodání:15-55 dnů. než 60 dnů,prosím, nepokoušejte se otevřít spor.

8.pokud se vám nebude dostávat to v čase,prosím, kontaktujte nás, aby se reufnd nebo odeslat nový balíček

1. Máte 7 dní na nás obrátit a 60 dní na vrácení to od data, kdy obdržel. Pokud položka je ve svém držení více než 7 dnů, bude považováno za použité a MY NEBUDE PROBLÉM NÁHRADU NEBO VÝMĚNU na vás. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY !

Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU , po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli provést až vaše spokojenost. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět !

Materiál Dřevo
Pohlaví Unisex
Věkové Rozmezí > 3 roky starý
Funkce Vzdělávací

Související produkty