641Pcs SMFF City Požární Ponorka, Vrtulník, Loď, Hasič Model Cihly Brinquedos Stavební Bloky Děti, Hračky

Hodnocení 

475.58 Kč

-49%

932.56 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: technic lego loď, lego loď, lego ponorky model kit, armáda voják lego, odlitek vrtulník, moře, loď, loď lego, hasič akční figurky, velké lego fire, vrtulník chinook.

Název Produktu: Mořské Hasičský Záchranný Stavební Bloky Počet Bloků: 641Pcs Certifikát: ABS / CE, CCC, EN71 Produkt Balíček: PP Pytel s Bublinou Safty Balení Obsah balení: Cihly, bloky + Manuál Poznámka: Bez originální barevné krabici,budeme používat PE nebo bublina tašky na balení to dobře a chránit ji. Neboj.

Poznámka:

V úvahu z www.kscm-jicin.cz Pravidlo, jsme neměli ukázat postavy muže v některé z obrázku, ale ve skutečnosti, produkt sám o sobě má čísla muž. můžete si být jisti, že pro .

OBRÁZEK PRODUKTU

MŮŽETE TAKÉ RÁD

TIPY

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány. Pro velkoobchod,nabízíme slevu. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

PLATBA

1.Přijímáme Alipay na www.kscm-jicin.cz. 2.Můžete platit pomocí Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankovní Převod. 3.Všechny platby jsou přijímány prostřednictvím zabezpečení platební procesor PODMÍNĚNÁ. 4.Platba musí být provedena do 3 dnů po place pořadí.

ZÁSILKA

1.Objednávky jsou zpracovány včas po ověření platby. 2.My jen loď na potvrzené objednávce adresu, Pls zkontrolujte, zda vaše adresa musí odpovídat vaší adresu příjemce. 3.Služba Tranzitní Čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit. Zejména v průběhu prázdnin. 4.Pokud jste neobdrželi vaši objednávku do 60 dnů od platby, pls kontaktujte nás. Budeme sledovat informace o dopravě a odpovědět vám co nejdříve.

ZPĚTNÁ vazba

1.Když obdržíte vaši objednávku, v dobrém stavu, byli bychom vděční, pokud byste nás nechat 5-HVĚZDIČKOVÝ POZITIVNÍ zpětnou VAZBU. 2.Pls kontaktujte nás za prvé, pokud nejste spokojeni s položkou, když obdrželi, jsme vám uspokojivé řešení, než vaše, zanechte jakoukoli zpětnou vazbu nebo spor, Díky za vaši laskavou pochopení!

Původ KN(Původu)
Typ Bloky
Číslo Modelu 190613340641
Značka supfancy
Velikost Bloku Malé stavební blok(Kompatibilní s Lego)
Materiál Plastové
Věkové Rozmezí > 6 let
Varování Zamezování Nebezpečí, Není vhodné pro děti 3 roky vyhodit
Pohlaví Unisex

Související produkty