Vlastní Mat Anti-Slip Koberec s Vaší Image pro Koupelnu, Ložnici Koberec, Obývací Pokoj, Venkovní a Vnitřní Rohožka Uvítací Rohož, Rohože

Hodnocení 

169.34 Kč

-51%

345.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: foto tapetes, koberec, kuchyň, ložnice koberec, evropská koberce, bambus vlasy ručníkem, pro mat, 160x230 koberec, koberec v ložnici, 3d koberec, rohožka venkovní.

Pokud potřebujete přizpůsobit vzor produktu, prosím, pošlete nám obrázek, je třeba upravit před uvedením pořadí.Musíme potvrdit, zda pixel na snímku může být provedena.Koberec materiál: crystal samet + bod plastové protiskluzové gumy sole

Balení : 1* Koberec

Výhoda:

1.Vlastní LOGO značky, rodinné fotografie, hvězdy, karikatury a anime, co se vám líbí, může být použit jako překvapení dárek pro přátele, členy rodiny, dárky, atd.

2. Udělejte dojem na své Hosty, jako mnoho spokojených zákazníků, kteří si zakoupili náš krásný stůl kryt.

3.V pračce.Pod 30 stupňů Celsia.Nevystavujte se slunci po dlouhou dobu.

4.Vytváří nádherné a luxusní prostředí pro vaši rodinu a přátele, aby si spolu.

Jsme schopni přizpůsobit jakékoli vzor a velikost, kterou potřebujete, když ji potřebujete, prosím kontaktujte zákaznický servis.

Upozornění: 1:velikost dovolte 1-5cm chyby. 2:v důsledku výrobní šarže, intenzita světla fotografování efekt bude mít barevný rozdíl. 3:prát v pračce nebo ručně v pračce

Doprava

Zboží z Číny, výrobků Na zakázku ,třeba zpracování doba dodání trvá asi 7-15 dnů.Ale tam bude zpoždění během vzestupu čas logistiky.Ale prosím, nebojte se, bude dodáno do 15 dnů.Většina našich položky budou dokončeny a odeslány do 5 pracovních dnů.Wil to trvat asi 10-20 pracovních dnů eceive položky.Nicméně, někdy tam jsou výjimky, a to by mohlo být kratší nebo delší.Pokud se vyskytnou nějaké problémy s vaší objednávkou, či změnu v tom, jak dlouho to bude trvat, než dorazí, budete informováni prostřednictvím e-mailu nebo www.kscm-jicin.cz zprávu okamžitě .

Výnosy a Výměny

Akceptujeme vrácení a náhradu, pokud tam je nějaký kvalitní a dalších problémů obdrželi položky.Kontaktujte nás, prosím, vyřešit problém, pokud je vada s váš produkt nebo zobrazí nesprávný produkt,budeme více než rádi, aby vám pomohou vyřešit problém.

Zpětná vazba

Vaše pozitivní a milá zpětná vazba je velmi důležitá pro naše služby na www.kscm-jicin.cz, budeme vědět, že jste obdrželi vaši objednávku v dobře kondici a spokojeni s položkou, podle vaší 4 nebo 5 hvězd zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv pochybnosti o objednávku nebo položku přijaté po obdržení, budeme v našich silách, aby vám nabídnout nejlepší řešení pro váš nákup zkušenosti.Budeme velmi ocenil s vaší spolupráci a laskavost!

Materiál 100% Polyester
Design Kilim
Značka NoEnName_Null
Vzor Typu Kreslený
Původ KN(Původu)
Technics Stroj Vyrobený
Styl Evropský a Americký Styl
Mytí Styl Mechanické Mytí
Tvar Obdélník
Místo Salon
Použití Komerční

Související produkty