Yianerm Magnet Auto Telefon Držák Pro iPhone X Xs Max 7 8 Plus Magnetické Telefon Stojan Držák do Auta Pro Xiaomi Galaxy S9 S8+ Poznámka 8

Hodnocení 

226.87 Kč

-16%

270.12 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pin police podpora, gravitace auto telefon držák magnetický, univerzální magnetické mobilní telefon držák do auta, iphone x držák do auta magentic, xiaomi redmi note 2 držák sim karty, zesílené auto držák telefonu magnet, aplle iphone stát, kaisi magnetický držák, magnety zte telefon, držák stojí.

Popis: 1.Extra Silná - Odolné-držte Magnetické bezpečně drží váš smartphone na palubní desku nebo čelní sklo. Zajistěte, aby povrch byl otřít a vyčistit před instalací. (Poznámka: Důrazně se doporučuje používat Lepidlo Montážní Náměstí (v ceně) na nerovném nebo texturou panely. Nainstalujte držák do auta na vrcholu této základny pro nejlepší držet). 2.Silné Magnetické - Šest silných magnetů zabudovaných do mount zajistí váš smartphone zůstane bezpečně na jízdní povrch. Kovové desky bude v rozporu s možnosti bezdrátového připojení nabíjení. Odstraňte kovovou desku, než pomocí bezdrátové nabíječky s telefony, jako jsou iPhone X, Galaxy S8,S8 Plus, a další. 3.Univerzální Úhly - s koule otočná pro snadné otáčení a kloubovým ramenem pro snadný pohyb. Vysoce flexibilní rotace poskytuje nekonečné pozorovací úhly. Umístěte telefon v perfektním úhlu, aby si.

Nabíječka No
Magnetické Ano
Použití Auto
Značka Yianerm
Číslo Modelu Silný Magnetický Držák Telefonu
Materiál ABS
Kompatibilní Značka Univerzální
Má Reproduktor No

Související produkty