Mini Řetězce Tašky Jediné Rameno Malé Náměstí Taška Střapec Přívěsek Nákupní Diagonální Kříž Balíček

Hodnocení 

302.13 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: cross mini taška přes rameno, řetěz kříž, kříž gold, crossbod taška přes rameno, hnědá aktovka taška přes rameno, kříž z nerezové oceli, kříž stříbrný, panda cross taška přes rameno, baggu taška přes rameno, barevná taška přes rameno.

34352Fas hion Jednoduché, Malé Náměstí Taška Dámské 2019 Vysoce kvalitní Mobilní Telefon Tašky přes Rameno

Mini Řetězce Tašky Jediné Rameno Malé Náměstí Taška Střapec Přívěsek Nákupní Diagonální Kříž Balíček

Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový A Vysoce kvalitní. Materiál: PU Produktu Typ: taška přes rameno Barva: 4 Barvy --- jako obrázky show Velikost: 17.5*13*6 cm

Platba

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

DOPRAVA

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

NÁVRAT A VRÁCENÍ PENĚZ

1. Prosím, kontaktujte nás, pokud nechcete dostávat váš balíček přesáhl 45 pracovní dny nezahrnují víkendy a svátky. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

2. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny

ZÁRUKA

1. 12 měsíců Výrobce'slimited Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškození a zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3 měsíční záruku.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.kscm-jicin.cz!

ZPĚTNÁ vazba

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Vzor Typu Solidní
Interiér Mobilní Telefon Do Kapsy
Podšívka Materiál Syntetická Kůže
Dekorace Střapec
Kabelky Typ Tašky Přes Rameno
Exteriér Klapka Kapsy
Pohlaví ŽENY
Typ Closure KRYT
Číslo Modelu 463704
Příležitosti Univerzální
Typ Položky Kabelky
Styl Módní
Hlavní Materiál PU
Typy sáčků Ramenní & Crossbody Tašky
Tvrdost MĚKKÉ
Značka VOKW
Počet Kliky/Popruhy Jeden
Tvar Klapka

Související produkty