BIKINGBOY Univerzální Černé CNC 28 mm 1 1/8" Antidetonační Nastavitelná Řídítka Pro Všechny ATV UTV Čtyřkolky ALU Slitiny A Nerezové Oceli

Hodnocení 

3 044.65 Kč

-12%

3 459.89 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: guidon 28mm, 28mm, atv, bicycl řídítka, utv, řídítka renthal, bike řídítka doprava zdarma, flyxii řídítka, řídítka, 110mm.

Obutí: Pro všechny ATV Čtyřkolky s 28mm nebo 1 1/8" Řídítka Upínací Plocha: 28 mm / 1 1/8" Materiál : slitina Hliníku 6061 T6,z Nerezové Oceli, Šrouby Funkce:

1.Barva: Eloxovaný v Černém 2.Montážní výkresy a imbusový klíč jsou součástí 3.Návod k instalaci a šestihranné klíče jsou také v ceně, Snadná Instalace 4.Úhel této řídítek je nastavitelná, aby ses cítila líp kontrolovat a mít více zábavy na koni. 5.Dedigned, aby absorbovat šok a vibrace, které se přenáší na vaše ruce, paže, lokty a ramena

Doprava a Vrácení Položky budou odeslány whthin 2 pracovních dnů po celé platba byla přijata. Máme USA, UK, AU a Čína sklady dodání po celém světě. Nabízíme 60-denní záruka vrácení peněz 100%. Měl kupující zaplatí za zpáteční adresou a když jsme obdrželi vrátit balíček, vrátíme vám peníze. Dovozní Clo Jsme nemohli označit položky s " dar " , celní politika není dovoleno. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena a přepravní náklady. Tyto poplatky jsou založeny na vaší místní celní politiky,a bude colleted tím, že lodní společnosti, když se dostanete na položku. Zpětnou vazbu, Díky za nákupy s námi! jsme upřímně doufám, že jste spokojeni s našimi produkty a služby! Velmi oceňuji váš pozitivní zpětnou vazbu a hodnocení, vaše uspokojení jsou motivace.

Motobike, Aby Univerzální

Související produkty