Xiaomi Mijia Honeywell Požární Alarm Detektor Slyšitelný A Viditelný Alarm Pracuje S Gateway Detektor Kouře Smart Home Dálkové Ovlá

Hodnocení 

605.34 Kč

-30%

864.87 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: xaomi ir dálkové, smart home gateway xiaomi 3, heiman, aqara hab, mi snímače, mijia xiaomi, ir dálkové xiaomi, aqara, aqara oheň, Brána.

Upozornění: Jsme slib, že tento produkt je 100% originál Xiaomi ( MiJia) . Přijímáme jakýkoliv kanál ověření . Pokud obdržíte výrobek je falešný , budeme platit desetkrát kompenzace . Popis produktu: Výrobce: Xiaomi Jméno: Xiaomi Mijia Honeywell Požární Alarm Detektor Kouře Model Baterie: CR123A, standardní napětí 3V Alarm mód: Zvukový a světelný alarm Alarm klasifikace: Požární alarm, chyba, alarm, nízký stav baterie alarm alarm hladina akustického tlaku: 80 db nebo vyšší Pohotovostní Doba: Asi 1 rok Hmotnost: 100 g Provozní teplota: -10 ~ +55 Stupňů Celsia Instalace umístění: Strop Podporovány: Android a iOS-verze: Android 4.4/iOS 8.0 nebo vyšší Poznámka: toto zařízení může být použito funkce alarmu nezávisle na sobě, další funkce je třeba, aby odpovídaly Xiaomi Bránou 2 Specifikace: 1. Původní mijia kouře, alarm,centrál Dálkový, alarm, domácí nebezpečí, je známo, že v čase. 2. Skladem mijia kouřový alarm. Progresivní zvukový alarm 3. Self-check připomenutí v pravidelně 4. Včasná detekce požáru, jako člena rodiny. 5. Snadné nastavení . Upozornění: Lze použít sobě nezávislé bez chytrý telefon, ale jen alrm funkce. Prosím vázán aktualizovaná verze brány nebo Klimatizace Společník Brána 2, než spojit se s APP.

Honeywell požární alarm detektor Dálkového upozornění Progresivní zvukový alarm Pravidelné vlastní kontroly připomenutí Můžete použít funkce alarmu nezávisle na sobě,více funkcí, je třeba spojit se s modernizované verze brány a dalších zařízení

Brzy alarm oheň, bude vaše rodina stráže Při sledování oblasti kouře koncentrace dosáhne alarm hodnota, přístroj se okamžitě spustí zvuková a světelná signalizace signál,a tlačil na mobilní aplikace. *App funkce push musí být vázána na modernizované verze brány nebo klimatizace partnera

Remote alarm vím, doma nebezpečné v čase bez Ohledu na to domů odpočinout, nebo jít ven hrát, situace doma může vždy uchopit. jakmile se kouř hodnota je příliš vysoká, bude okamžitě poslat zvukové a světelné signalizace, a tlačil na mobilní aplikace. tak můžete přijmout účinná opatření, jak se vypořádat s nebezpečím.

Pravidelné self-upomínky, mějte bezpečnější kdykoliv otevřením mijia aplikace,to může dálkové detekci,pohodlné a šetří energii. můžete také povolit "zařízení, self-inspekční připomenutí" funkce, bude to tlačit detekce atate v první den každého měsíce zajistit, aby normální provoz domů zařízení.

Nejlepší prodej bezpečnosti kvalitní seiko To přijmout anti-zpomalovače hoření materiálu a vestavěný inteligentní procesor. proces, při pokročilé elektronické technologie k dosažení ultra-nízká spotřeba energie. baterie může pracovat více než 5 let, pokud v normální pracovní situaci.

Mijia & Honeywell-Baterie Značky Honeywell je diverzifikovaná, hight-tech a pokročilé výrobce. v požární podal, Honeywell se specializuje na výrobu požární signalizace,detekce požáru a speciální vybavení. tentokrát MIJIA a Honeywell spolupracovat a kombinovat mijia estetický design s honeywell povolání v jednom, aby vám vysoce kvalitní produkty.

Snadná instalace honeywell požární alarm může být použit samostatně, nebo s modernizované xiaomi Multi-funkce brány 2 nebo klimatizace společník spojeny dohromady pouze po spojení s xiaomi Multi-funkce brány 2, vazba, dálkové aralm a self-test aplikace atd. může být dosaženo. Umístění instalace pro použití sám nainstalovat honeywell požární poplach na konkrétní loaction Instalace krok za spojení s xiaomi Multi-funkce brány 2 nainstalovat honeywell požární poplach na konkrétní místo a vázat s xiaomi Multi-funkce brána 2

Pomocí gateway zařízení zažít více funkcí.

'

Číslo Modelu Xiaomi Oheň Alarmer
xiaomi kouře alarm pro Mijia APLIKACE
Původ KN(Původu)
barva Bílá
mijia hub Práce s mijia brány
Značka Xiaomi

Související produkty