SPOLEHLIVÉ UMĚNÍ Akvarel Zebra Obrázky Zvířat Malířské Plátno Umění Zdi Obraz Pro Obývací Pokoj Barevné Plakáty Tisky BEZ RÁMU

Hodnocení 

100.57 Kč

-40%

170.42 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: gelové pero zebra, tričko zebra, šaty zebra, sarasa, ženy zebra, plyšová zebra, fashion zebra, sexy zebra, dekor zebra, top zebra.

sta Oursize: 1inch=2,5 cm 8 x12=20x30cm 12x20=30x50cm 16x24=40x60cm 20x28=50x70cm 24x32=60x80cm 28x40=70x100cm Velikost: Jak je znázorněno na odkaz (Pokud budete potřebovat vlastní velikost, neváhejte nám zanechat vzkaz a my vám dáme nápovědu) Materiál: 260Gsm plátno. Tenique: Tisk Rámečku: Bez Rámečku (POUZE Plátno) Chtěl vlastní obraz: samozřejmě, že jsme se poskytnout vlastní služby v oblasti tisku a vlastní velikosti. SPOLEHLIVÉ UMĚNÍ Akvarel Zebra Obrázky Zvířat Malířské Plátno Umění Zdi Obraz Pro Obývací Pokoj Barevné Plakáty Tisky BEZ RÁMU našemu tématu patří, jak je uvedeno níže: Umění Pro Děti, Astronomie a Prostor, Nápoje, Knižní Ilustrace, Komiksy, Tanec, Vzdělávání, Fantasy, Móda, Jídlo, Koníčky, Dovolená, Domov a Krbu, Humor, Mapy, Motivační, Filmy, Muzea, Hudba, Performing Arts, Místa, Publikace, Náboženství & Spiritualita, roční Období, Sport, zátiší, Televize, Dopravy, Typografie a Symbolů, Svět Kultury. TOP KATEGORIE: Dekorativní Umění, Abstraktní Umění, Fotografie, Vintage Umění, výtvarné Umění, Moderní Umění, Černé a Bílé Fotografování, Botanická, Scénický, Zvířata.

POKOJE: Bar, Sklep, vstupní Hala, Herní Místnost, Garáž, Tělocvična, Chodby Domů, Kancelář, Domov, Divadlo, dětský Pokoj, Prádelna.

Komise: můžeme přizpůsobit jakékoliv tisknout obraz obraz na plátně, na jedné straně, která nepřesahuje 140cm 1,Rozumná cena.Můžeme vám pomoci nalézt velmi rovnováhu mezi kvalitou a cenou.Vzorek cena může být náhrada po potvrzení objednávky. 2,Dobrá kvalita. Máme přísný systém kontroly kvality a dobré pověsti na trhu. 3,Dobré služby. Odpověď bude provedeno do 24 hodin po obdržení veškeré stížnosti nebo žádosti. 4,Ochrana Životního Prostředí.Máme moderní a životního prostředí-přátelský systém

Vezměte prosím na vědomí: 1. Jako světelné efekty, barevné objekty, možná trochu lišit od fotografie. 2. Aby se náklady na dopravu a vyhnout rám poškozen, na dopravu, to plátně obraz je bez uvnitř a vně rámu, ale tato velikost je obvykle foto rámeček velikost a můžete si správnou velikost rámu snadno 3. Malba je ruční práce, je vytištěn pomocí strojů.

Číslo Modelu 1454zebra
Typ Plátno Tisků
Materiál Plátno
Rám No
Střední Vodotěsné Inkoust
Originální No
Tvar Horizontální Obdélník
Podpora Základní Plátno
Styl Moderní
Režim rámečku Nerámováno
Předměty Zvíře
Formulář Jeden
Značka RELIABLI UMĚNÍ
Technics Sprej Malování

Související produkty