Originální Kožené Auto Klíč Kryt Shell Pro Kia Sportage Ceed Sorento Cerato Forte 2017 2018 2019 Dálkové Smart 3 Tlačítka

Hodnocení 

237.46 Kč

-30%

339.33 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kia ceed, optima, kia ceed wagon příslušenství, domů smart, pokračovat, kia rio, fin kia cerato, 2013 kia sorento, logo kia ceed, 2010 kia soul.

Poznámka: ujistěte se, že váš klíč je stejný jako naše fotografie ukazují, pokud ne, prosím

zeptejte se nás, než jste nabídku.Díky za pochopení!

popis:

1.Chránit klíč od nuly

2.100% zbrusu nový

3. z geunine kůže .

4. barva:Jako obrázek show

5. vhodné pro následující druh klíče.klíč neobsahuje.Prosím zkontrolujte, zda vaše auto klíč, pokud jako na fotografii, než si objednáte,díky za vaši pozornost.jakékoli otázky, pls kontaktujte nás.

Balení obsahuje:

1 x Auto klíč pouzdro s keychain (Jen kryt, klíč NENÍ v ceně.)

Poznámka: Prosím, porovnat obrázky s vaší vzdálené klíčové první před nákupem.

"Prosím, podívejte se na původní klíče od auta, zda jako na fotografii, než si místo pořadí, díky!" Použitelné Modely: Vhodné Pro Kia ( keyless------klíčence je znázorněno na obrázku jsou pouze pro referenční) Kompatibilní s: Pro Kia Sportage Ceed Sorento Cerato Forte 2017 2018 2019 (Jen pro referenci,Pls potvrdit produktu, pokud to odpovídá vaše auto, než si koupíte.) Technické parametry: *100% zbrusu nový a vysoce kvalitní *Chrání klíč před poškrábáním a opotřebované *nebude slábnout, ne peeling *S keychain *Materiál: Kůže *Barva: Modrá/ Hnědá obsah Balení: 1 x klíč shell (auto klíč není součástí balení)

Původ KN(Původu)
Typ Materiálu Vrchní Vrstva Kůže

Související produkty