Pet Psí Hračky, Silikonové Přísavky Remorkér hračka pro psy Psi Tlačit Míč Hračka Pet Čištění Zubů Psa zubní Kartáček pro Štěně velkého Psa Kousání Hraček

Hodnocení 

207.40 Kč

-32%

305.16 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pes sací hračka, pes sucker, 1ks psa žvýkání hračky, dech psa žvýkat hračky, narozeniny pes žvýkat hračky, hromadné psa žvýkat hračky, míč psa, velkého psa žvýkání hračky, pes, pet hračka, minion psa žvýkat hračky.

Vlastnosti:

1.360° žvýkací gumy účinně čistí psům zuby. Double-vrstvené zub hřeben může účinně odstranit psí kalkul, zubní kámen a špatný dech, a udržet psa ústa zdravé. 2.Modernizované přísavky mají větší sací výkon a jsou již tak snadné drop jako podobné produkty. Silný a silný sací pohár nedovolí psa vytáhnout to pryč snadno, což bude pes větší zájem a zvýšit psí inteligence. 3.Lano materiál používá stejného materiálu jako brnění. Koule a přísavky jsou vyrobeny ze schválené potravinářské kousat odolné materiály. Ve srovnání s podobnými výrobky na trhu, jeho výhody jsou lepší sousto odpor a chewability, vyšší kvalitu a delší životnost. 4.To je zvuková hračka pro psy s funkcí čištění zubů, broušení zubů, interaktivní přetahování lanem a automatické distribuce potravin. Dlouhodobé užívání může účinně zlepšit psí IQ a obratnost. Je možné, aby pes již starat o nudu, a úspěšně přitahuje pozornost psa bez poškození nábytku.

okna.adminAccountId=231750524;

Typy přísavka remorkér hračka pro psy
Types2 přísavka pes míč
Typ Hračky Žvýkat Hračky
Původ KN(Původu)
Sada Typ No
Materiál Gumové
Typ Psi

Související produkty