Pantofle Ženy Ženy Kožešiny Podzim Zimní Vnitřní Plyšová Srst Teplé Pohodlné Nadýchané Plochý Venkovní Ležérní Módní Povaleč Kovový Design

Hodnocení 

229.46 Kč

-24%

305.81 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: žena černé mul, luk přezůvky venkovní, ženy, muže, přezůvky, pánské kožešinové mokasíny, flop žabky kožešiny, nejnovější značkové pantofle, design střevíček, dámské pantofle open toe příležitostné venkovní, pantofle ženy venkovní neformální klín, květinové platformy přezůvky.

Poznámka:

1、Prosím, podle prvního obrázku níže, aby si vybrat nejvhodnější velikost!To je velmi důležité!Prosím, aby chyba asi ± 5 MM v měření. Velikost nabídli jsme pro vás na výběr je velikost ukázal na sole'.Prosím, odkazovat se na dva grafy v prvním obrázku a footlength vybrat velikost. Pro příklad:můj footlength je 240mm,odpovídající standardní KN velikost je 38.Pro jiné boty,jsem obvykle vybrat velikost 39,protože moje noha je trochu široký a tlustý.Pro tyto boty jsem se vybrat velikost 40,protože velikost této boty se hodí menší, než je obvyklé. Také,můžete jednoduše vybrat podle své obvyklé plus 1 velikost. 2、Vzhledem k různé nastavení monitoru a osvětlení,obrázky, může mít nějakou barvu rozdíl od skutečné položky.Ale zaručujeme, že styl je stejný jako obrázky show. 3、Boty jsou průmyslové, není umění.Jemné linky,drobné skvrny,mírný barevný rozdíl a microgel zápach jsou nevyhnutelné.Prosím, laskavě pochopit. 4.Prosím, kontaktujte nás co nejdříve, pokud nejste spokojeni s naší položky,budeme odpovědět do 12 hodin a nabízejí nejlepší služby, dokud nebudete spokojeni.Prosím, nenechávejte nás negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor bez komunikace. 5.Pokud jste spokojeni s našimi položky,prosím, nezapomeňte zanechat nám 5 hvězdiček jako povzbuzení. Díky za pochopení a spolupráci.Kéž bys mít šťastný nakupování.

Sezóna Zimní
Vzor Typu Solidní
Název Oddělení Dospělé
Módní Prvek Kovové Dekorace
Typ Položky Pantofle
Výška Podpatku Nízká (1-3cm)
Horní Materiál Stádo
S Platformách No
Typ Pata Byt s
Podešev Materiál Gumové
Původ KN(Původu)
Značka Postřik
Boty Typu Základní
Fit Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, zkontrolujte, zda tento obchod je dimenzování info
Použitelné Místo Vnitřní
Stélka Materiál Gumové
Podšívka Materiál Bavlněná Tkanina
Číslo Modelu 2002

Související produkty