2019 Nová Žena Středověké Elegantní Sukně Plná Výška Pasu Středověku Renesanční Kostýmy Vintage Swing Skládaný Sukně

Hodnocení 

335.87 Kč

-27%

460.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pouze pro dospělé, pryskyřice renesance, hanfu, historický obraz, renesanční sukně, renesanční kostýmy oblečení, historické středověké brnění, renesanční košile, středověké tkaniny, zpět korzet.

2019 Nová Žena Středověké Elegantní Sukně Plná Výška Pasu Středověku Renesanční Kostýmy Vintage Swing Skládaný Sukně

Pro více produktů, klikněte prosím na odkaz níže:

1:vzhledem k světelné efekty, sledování ' s jas / kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky!

2 POZNÁMKA: možná, že tam je 1-3 CM odchylka existuje .protože někdy metoda měření je jiný

Díky za pochopení. Kontaktujte nás: Pokud kupující mít jakýkoliv dotaz, prosím neváhejte nás kontaktovat, Budeme se snažit, aby rychle reagovat do 12 hodin. Informace o zákazníkovi: Prosím, zanechte plné jméno, přesnou dodací adresu a poštovní směrovací číslo, když si místo pořadí, jinak zboží možná, že se vrátil zpět do vaší místní poště, nebudeme vrácení poplatků za dopravu. Zpětná vazba: Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. Doprava: (1) Položky budou odeslány do 1-7 pracovních dnů poté, co jsme ověřit vaši platbu. (2) Prosím, řekněte mi vaše aktuální adresu po platbě do 1-3dny, jinak, budeme loď vaše položky na základě vašich Podmíněná adresu, takže ujistěte se, že je správné. (3) Před objednáním, prosím, kontaktujte nás pro potvrzení vaší preferované zásilky metoda. Za normálních okolností, to trvá 15-25 pracovních dnů po příjezdu do Letecké Pošty, a trvá 3-10 pracovních dnů Vyjádřit. (4) Někdy by to být delší, protože špatné počasí, ztráta času při celním odbavení.Tak prosím, trpělivě čekat, když nemáte obdrží položku na čase. (5) Pokud nechcete dostávat položku do třiceti dnů, prosím, kontaktujte nás, a pak já vám pomůže sledovat to. Poznámka: barva může být v důsledku světla a zobrazení, produkt obraz bude mít trochu barvy rozdíl, prosím, odpusť mi. děkuji moc.

Speciální Použití Kostýmy
Typ Zdroje Historické
Znaky středověké
Kategorie Produktu Elegantní Sukně pro Ženy
Číslo Modelu H10-29-7
Typ Položky Sady
Pohlaví ŽENY
Původ KN(Původu)
Materiál Polyester
Typ Produktu Středověku Kostýmy
Styl středověké renesance
Značka CosZtkhp
Komponenty Sukně
Pas VÝŠKA PASU

Související produkty