10KS vysoce kvalitní 6GR/7GR/8GR/9GR100/150/200/250/300 LDA vnitřní drážky karbidu vložit CNC,Oblek pro Zapichování Soustružení Nástroje SNGR

Hodnocení 

365.06 Kč

-29%

521.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ego soustružnické nástroje, rx, 4 flute end mill cutter, soustruh nástroje, lišta nástroj, cnc nástroje těžké, groove soustruh nástroj, akvárium coral, rytec nástroje cnc, termální oblek.

Vítejte v našem obchodě:

Tento obchod Integrity management.Všechny produkty jsou autentické.Zajištění kvality.kompletní výrobky.Vítáme zákazníky a objednávky.Budeme sloužit vám z celého srdce!

Materiál čepele úvod:

1.LDA: pro zpracování oceli a nerezové materiály 2.Výrobek 10ks/box. 3.Vysoká kvalita, dobrý celkový výkon, vysokou tvrdost, vysokou odolnost proti opotřebení a vysoké provedení. 4.Dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení.

Kupující oznámení:

1. Informace pro objednání, aby bylo zajištěno, že výrobek dorazí v ruce, rychle, prosím, potvrďte integritu a správnost svého přijetí informace před objednáním.Psč je velmi důležité.Některé logistiky vyžadují přesné informace a zip kódy, jinak nebudou odeslány na vás v čase.Pokud je potřeba změnit produkt obdržení informace, prosím, kontaktujte zákaznický servis v čas na změnu pro vás. 2. Pokud výrobek má problémy s kvalitou, prosím, zpětnou vazbu v čase.Budeme řešit to pro vás v čase.Dávejte pozor na dárky, naše obchody mají speciální slevy pro fanoušky, nepravidelné akce a velké kupóny na vás čeká. 3. Vzhledem k zvláštní povaze některých zemích a další dopady z dopravy, je doporučeno, že zadáte www.kscm-jicin.cz Worry-Free Logistiky, což je oficiální logistiky.Pokud existují jiné okolnosti, logistika bude automaticky kompenzovat.Vážení přátelé, prosím, buďte ujištěni, že poté, co jsme vyslat svůj výrobek, budeme věnovat pozornost stavu vašeho balíčku a odeslat informace o balíčku v čase.Pokud produkt nedorazí, prosím, nebojte se, logistika bude někdy být odloženo.Pokud výrobek má problémy s kvalitou, prosím, zpětnou vazbu v čase.Budeme řešit to pro vás v čase. 4.Pokud si dávat pozor na naší prodejně nebo dát pět hvězdiček chválu, budeme velmi vděční.šťastný nakupování!Děkuji!!!

Model Jedině Číslo 6
Certifikace NIC
Model Číslo3
Model Number7
Model Number10
Model Číslo 13
Původ KN(Původu)
Použití Vnitřní Soustružení Nástroj
Model Number5
Model Number4
Model Číslo2
Model Number9
Model Number8
Číslo Modelu 6GR 100 LDA
Materiál Těžké Slitiny
Tvrdost 92
Model Number11
Model Number14
Model Číslo1
Model Number12
Povlak PVD

Související produkty