Develuck 2 din Android auto Rádio multimediální Přehrávač Pro Renault Logan 2 Sandero 2 2012-2019 IPS 2.5 D Ne 2din GPS Navigace RDS

Hodnocení 

3 152.57 Kč

-36%

5 004.06 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: digitální rádio android, auto rádio, car multimedia, cc3, bluetooth autorádio, renault logan, 2 din android radio, smartphon, 2 din rádio, reno logan 2.

Nákup FAQ: produkt podporuje ovládání na volantu tlačítka, podporuje původní auto kamery (CANBUS vyžadováno), podporuje non-originální kamery (podporuje více fáze mechanismy), podporuje původní auto funkce, jako jsou klimatizace nastavení (CANBUS nutné, více originální auto funkce jsou vztaženy k původní auto), Je to vhodné pro vaše auto? 1. Podívejte se na odpovídající model a rok výrobku a auta 2. Porovnat umístění produktu s autem, které potřebuje, aby být aktualizován, 3. Zkontrolujte, zda výrobek je napájecí kabel rozhraní je vhodný pro váš vůz (poznámka: ne všechna rozhraní původního vozu musí být připojen) 4. Pokud stále nemůžete soudit, pošlete nám, prosím, originál autorádio umístění instalace (přední) obrázek a původní rádio zpět, rozhraní obrázek na nás,

Podporuje reverzní zobrazení. Když auto je v opačném režimu, přístroj se okamžitě přepne do obrazovky v zadní části vozu, aby zajistili, že vaše bezpečnost jízdy.

Nyní jsme vám ho dát jako dárek, je omezené množství, bude to konec, když ten dárek je hotový

R0M 2G+2G 32G+32G 4G+64G CPU 4-jádrový 5760/ 8core SC9853/ 8core Síť WIFI 4G+WIFI 4G+WIFI Carplay NE Podpora DSP 12EQ 36EQ 48EQ RDS Č. FM/AM FM/AM AHD NE Podpora Rozdělené Obrazovce podpora Podpora Podpora Plovoucí okna, Podpora ŽÁDNÁ Podpora Video výstup Podpora ne NE

Zbrusu nový 8-core procesor, běží rychleji než 4core nejstabilnější Android 8.1/9.0 systém, účinně zabránit zhroucení systému

Otevřít více aplikací ve stejné době, stále běží hladce

Rychlost otevření APLIKACE je 3-5 krát vyšší než běžných procesorů

S výchovou ke zdraví split screen zobrazení 2 aplikací, kombinace na přání

Podpora plovoucí okno

Podpora video výstup (pouze wi-fi verze)

Podporu Carplay

Mobilní telefonní propojení, velký displej, příjemné herní, videa, zkušenosti.

Síť 4G + WIFI, stahovat APLIKACE, poslouchat hudbu, sledovat programy, kdykoliv, kdekoliv

Pokročilý navigační systém GPS, takže budete nikdy ztratit, poskytnout vám s nejlepší trasu

Podporuje téměř všechny mapové aplikace. Před odesláním své oblíbené produkty, budeme instalovat nejnovější režimu offline mapu své země pro vás, a mapa bude aktualizovaná v pravidelných intervalech. Samozřejmě, můžete také zvolit použít on-line mapy

Výchozí vestavěný úprava je 36EQ/48WQ, a zvuk surround lze nastavit na stejnou dobu, což vám umožní ponořit se do nádherné hudby.

Výchozí vestavěný úprava je 48EQ, a zvuk surround lze nastavit na stejnou dobu, což vám umožní ponořit se do nádherné hudby.

Podpora RDS, FM/AM dva režimy, můžete poslouchat programy každý kanál

★ Proč to rádio třeba instalovat další chladicí ventilátor?

Všichni víme, že originální rádio z auta je vybavena chladicím ventilátorem na zadní straně, takže původní rádio funguje velmi stabilní, a to i za vysoké teploty a dlouhodobý provoz, ale rádia na trhu, obecně pouze odvádět teplo přes kovová záda shell, To nemůže plně uspokojit odvod tepla požadavky na stroj, tak to přináší spoustu problémů, jako je displej dotykový chyby, abnormální vysílání a hudby, náhodné restartuje, a vysoké teploty vedou k potenciální bezpečnostní rizika, atd.

Speciálně Přizpůsobené Chlazení Ventilátor

Naši fanoušci jsou přizpůsobené pro naše plavby, které mohou lépe sloužit vám a zajistit výkon autorádia. Mnoho zákazníků a přátele si také vybrat, koupit chladicí ventilátory na jiných místech, ale tam budou problémy s nekompatibilitou nebo vysoká spotřeba energie, která zničí vynikající výkon navigaci.

A naše chladicí ventilátor je speciálně nakonfigurován pro naše Auto Rádio, to může lépe udržovat jeho výkon, prosím, buďte ujištěni, aby ji používat.

Podporuje připojení k ADAS DVR. ADAS DVR má více vestavěné pomocné řízení technologií, vložením vysoce kvalitní TF paměťové karty pro záznam každý okamžik vaší jízdy.

Více a více národní automobilové výrobní standardy vyžadují, aby vozidla musí být vybavena tlaku v pneumatikách alarm zařízení. Význam tlaku v pneumatikách alarm zařízení může být viděn. Klikněte na obrázek níže koupit tlaku v pneumatikách alarm zařízení, připojte rádio, a zpětnou vazbu, vaše pneumatiky stav v reálném čase.

Podpora Bluetooth připojení, dial telefon Bluetooth, vestavěný mikrofon rádia, i když okolní prostředí je hlučné, rádio podporuje externí připojení mikrofonu, který lze ještě zaručit kvalitu hovoru.

Po odeslání objednávky, budeme potřebovat k připojení výrobku do elektrické zkoušky, pak načtení mapy zdarma, test výkonnosti, a pak použít multi-vrstva anti-kolizní box a bublina šok sáčku, aby zajistily, že výrobek je bezpečně doručena do vašich rukou. Doručení trvá 1-3 pracovní dny po zakoupení, prosím, buďte trpěliví.

Asi po prodejní:

Pokud je problém po obdržení zboží, prosím, dejte nám šanci, aby vám sloužit. Prosím, nepokoušejte se otevřít spor. Spor je řešen na platformě. Platforma není profesionální a nemohou vyřešit své základní problémy. Prosím, věřte nám. Prosím, kontaktujte nás co nejdříve Přes www.kscm-jicin.cz, budeme dostat zpět k vám do 12 hodin kvůli jet lag

Operační Systém Android 9.0
Usnesení 1024*600
Funkce 4 Funkce Video výstup(2G+32G WiFi)
RAM 4G
Ven Moc 4*45w
ROM 2G+32G/4G+64G
RDS FM&AM
TF/Micro SD Slot 2
Připojte USB TPMS Podpora
Velikost Displeje 9"
funkce 3 Plovoucí okno(2G+32G WiFi)
OSD Jazyk Vietnamci
Din Double Din
Původ KN(Původu)
Pro Vozidla Značky/Modelu renault
Typ Materiálu Metial+Plasty
Původní Volant Řízení Podpora
Sítě 4G síť+wifi
Speciální Funkce Podpora 4G Sítě
Velikost Položky 23*14*7
Funkce 2 Split Screen(4G+64G)
Napětí 12V
Max Externí Paměť 64G
CPU 8-Core
Certifikace NIC
Název Modelu Pro Renault Logan 2 2012-2019
Značka Develuck
Renault Model logan
Rozhraní USB
Připojte externí mikrofon Podpora
Digitální Média Formátu JPEG
Hmotnost Položky 1.5kg
Připojení K USB DVR ADAS Podpora
Funkce 1 DSP funtion

Související produkty