KEYDIY 5/10ks/lot B29 KD900/KD-X2 Klíč Programátor B Série KD MINI Dálkové Ovládání na Klíče od Auta

Hodnocení 

916.55 Kč

-20%

1 145.80 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: klíčové keydiy, klíč mini kd, povlečení transpondéru, kd keydiy x2, Klíč Od Auta, cn900 klíč programu, autol klíč programátor, kd, cn900, shell kd900.

KEYDIY 5/10ks/lot KD B29 KD900/KD-X2/URG200 Klíč Programátor B Série KD MINI Dálkové Ovládání pro Chevrolet Styl

Naše práce na dálku s našimi KD stroj, to může pracovat pro jiné auto dálkové ovladače, co musíte udělat, je, aby se to na dálkové chcete o naší KD stroj. Všechny B01, B02, B03, B04, B05 a B06 B07 může pracovat na jiné frekvenci zamykání, rozdíl mezi těmito dálkových ovladačů je, že jsou s jiným tvarem.

Vlastnosti:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Původní velikost

Poskytnout velkoobchodní

Vysoce kvalitní

Barva: Černá

Tlačítka: 3 Tlačítka

Elektronika: Ano

Baterie: Ne(CR2032)

Seznam Balíčků:

5/10ks x KD900 Dálkové

Normálně, budeme loď objednávky do 1-2 pracovních dnů po zaplacení vymazány. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná, než platba. Prosím, dejte nám 1-3 nízké skóre na dopravu, jak jsme dodávané položky rychle, ale zámořské dodávky závisí na mnoha faktorech, jako je logistika, počasí, země, politiky, nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve. S cílem zajistit, že obdržíte vaši objednávku, aniž nebo nižší daně, budeme deklarovat jako "DÁREK" s nižší hodnotou, hodnota neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla. Pokud se vám nebude líbit, s nižší hodnotou prohlášení, prosím, kontaktujte nás, nebo zanechání zprávy v objednávce. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Upozornění:Všechny fotky jsou pouze orientační, Specifikace jsou předmětem phisycal produktu. Pokud si chcete koupit více, prosím, kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, nebo otevření spory, budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. Všechny e-maily budou replyed během 1 dne, Pokud neobdržíte naši odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail, budeme vás odpověď co NEJDŘÍVE.

Výměnu Číslo Dílu b29
Výrobce Číslo Dílu KEYDIY
R/C Funkce S
Typ Materiálu PVC
Značka HKOBDII
Přizpůsobení Ano
Další Číslo Dílu Klíč Od Auta
Země/Region Výroby Automobilů Čína

Související produkty