2ks 20ks 20mm Chrome Kabelka Twist Lock Pochromovaná Kovová Otočná Zahustit Snap Hook Taška Hardware Spony Kabelku Háček Otočný Pojistný Hák

Hodnocení 

278.99 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: šatna hardware, otočná spona, hardware pro kabelky, 38mm lobster spona, gold snap hook, třpytky tapet, 100g třpytky, západka kabelku, kovové hardware pro kůže, pojistný hák mosazi.

Informace o výrobku Název: Hák Množství:10ks a 50ks Vnitřní průměr : 12mm 20mm Materiál :slitina Zinku Obrázek:Reálná fotografie Napájení:Tovární přímý Budeme loď zboží do 1-5 dnů po obdržení vaší platby, doufám, že máte rádi nakupování. Předměty, třeba o 15-60 dní dorazí, prosím, prosím, buďte trpěliví, pokud po 60 dnech nedorazila, prosím, kontaktujte nás, budeme řešit to pro vás co nejdříve. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás kontaktní údaje na www.kscm-jicin.cz. Snažíme se odpovědět do 24 hodin, s výjimkou neděle. Prosím, dejte nám příležitost odpovědět a vyřešit problém pro vás, kdykoliv, děkuji. Pokud máte nějaké stížnosti po obdržení zboží, prosím, nedávají negativní zpětnou vazbu první, prosím, kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás, doufám, že si můžete spokojeni s našimi službami, díky za pochopení.

Typ Háček
Původ KN(Původu)
Hmotnost 15g
Materiál zinkové Slitiny
Číslo Modelu h169

Související produkty