2016 Moderní PVC Znaky "Rodina je vše" Samolepky na Zeď Home Dekorace Motýl, Samolepka Vyměnitelné

Hodnocení 

213.89 Kč

-12%

243.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: auto obtisk rodiny, rodina vinyl, rodina nástěnné, pokožka obránce, olej kůžičky b, nálepka rodina, dekor, královna vše, co, rodina tapety, Auto Rodiny.

Vítejte v Mém Obchodě!

2015new Znaky Klasické 3D angličtině samolepky na zeď pro obývací ložnice domácí dekorace Vodotěsné Vyměnitelné doprava zdarma

3D anglické samolepky na zeď pro obývací pokoj ložnice domácí dekoraci

Samolepky Na Zeď Home Dekor Bytové Dekorace, Samolepky Na Zeď Pro Děti Pokoje

Původní Velikost:55 CM*57 CM

Způsob platby:Podpora www.kscm-jicin.cz Escrow služby.

Ujistěte se, že poskytují správné dodací adresu a tel. Veškeré zboží, které bude jen být zasílány na zasílací adresu, které jste poskytli. Lodní doprava: China Post Air Pozemku(méně než 2 kg) , nabízíme dopravu zdarma! Bude trvat asi 10-25 pracovních dnů dosáhnout , Poskytovat sledovací číslo , (ale trochu delší dobu , je nutné mít dostatek trpělivosti, čekání na produkty).

Vrací:V případě, že jste obdrželi vadné položky, má zákazník do 3 dnů ode dne obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.V případě, že jste obdržel nesprávné položky, Položky musí být vráceno v původním a nevyužité stavu a musí být také v jeho originální krabici a balení.Nechceme, aby se náhrady nebo výměny, protože změna mysli. Přečtěte si prosím všechny, popis slouží jako vodítko, než jste nabídku. Při každém kroku byla přijata, aby zajistily, že jsme loď správnou položku, bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu. V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání. Zákazník uspokojivé:neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků. Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti.Nabídku S Důvěrou!

Jsme v obchodě, můžete kombinovat všechny značky , barvu , velikost a tak dále . Máme více značek , více modelů , více barev skladem. Pokud se vám líbil produkt , ale nenajdete je v My store , prosím, nedělejte si starosti . Protože mám mnoho výrobků nejsou seznam je na internetových stránkách ještě . Tak můžete poslat obrázek nebo kód položky ke mně . Dám vám své nejlepší služby , jsme výrobky pocházejí přímo z čínské továrny. 100% kvalitní! Nejnižší Cena! Vítejte na Maloobchod a Velkoobchod! Můžete velkoobchod je za účelem dalšího prodeje , můžeme dodávat z nich pro vaše spotřebitelů přímo.

1. Kupující: Ahoj , prodávající , všechny položky ve vašem obchodě jsou dopravu zdarma, nebo ne? Prodávající: ano, dopravu zdarma pro China Post Air Mail. 2. Kupující: Ahoj , prodávající , jsem nedostal můj balíček, co se děje ? Proč nemůže sledovat sledovací číslo? Je to neplatné? Prodávající: dobrý den, přítel, poslali jsme na místo , možná budou muset udělat nějaké pracovní proces. A ještě nahrát informace. 3. Kupující: Ahoj , prodávající, mám balíčky, líbí se mi to , také kvalita je úžasná , ale je to moc malé na mě.Co mám teď dělat? Prodávající: Děkuji vám za vaši podporu. . Nabízíme návratové politiky. Můžete zaslat zboží zpět pro vrácení ( expediční poplatek se nevrací), nebo výměna.

Zákazník Uspokojivá, neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků. Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti.Nabídku S Důvěrou!

vzor Nálepka Na Zeď Letadlo
Samolepky Na Zeď Držet na zdi
Značka ZOOYOO
místo původu Anhui, Čína (Pevnina)
barva černá
DIY Dekorace Vinyl Zeď Nálepky
Téma Znaky
Původní velikost 55CM*57CM
Scénáře ZEĎ
Číslo Modelu HM08339
Klasifikace Na Zdi
Domácí Dekorace PVC Samolepka
Styl Klasické
Materiál Plastové
Specifikace Single-piece Package

Související produkty