Auto Ostřikovačů Čelního skla Tablety Cleaner Detergent Jemné Koncentrované Solidní auto Auto Accessaries Skutečnou Kvalitu 1KS=4L 6/10 ks

Hodnocení 

117.00 Kč

-7%

127.17 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vysokého tlaku podložka, grafický tablet, tablet podložka, Fiat 500, držák na tekuté mýdlo, obejít, auto screen cleaner, vzduchové pěny zbraň, audi hadici chladicí kapaliny, tabe 10 palců.

JP055301

Pravda, Kvalitní 1KS=4L 6/10 ks Auto Ostřikovačů Čelního skla Tablety Cleaner Detergent Jemné Koncentrované Solidní auto Auto Accessaries

Vlastnosti: Stav: 100% Nové Koncentrátu: 1:1000 Položky zahrnuty: 6 kusů na pack X 1 Změní obyčejnou vodu do silné čistící kapaliny, jednu tabletu v 4L vody se rovná 4L ostřikovače čelního skla. Více pohodlně a snadno ovladatelný, než tradiční sklo čistší. Důkladně rozpustit, bez zbytkového a platí pro všechny druhy automobilů. Šetrné k životnímu prostředí, biologicky odbouratelný, fosfátu a vůně zdarma vzorce. Velmi účinný při odstraňování od hmyzu, ptačí trus, míza ze stromů a silniční špínu z vašeho čelního skla. Mísitelné s nemrznoucí činidlo, pro lepší čisticí výkon v zimě. Žádné měření, žádné skvrny, žádný nepořádek nebo plastových lahví nakládat a bez skladování. Přidat přímo do nádrže nebo pre-mix v samostatné nádoby a doplňte podle potřeby. Dokonce si můžete vyzkoušet na zrcadla a jiné skleněné povrchy, které potřebují, aby jiskru a lesk!

Zvláštní Poznámka: Tento produkt by měl být uložen v chladném a suchém místě, aby se zabránilo kontaktu s dětmi.Nepolykat! Tento produkt nemůže být použit pro mrazuvzdorné sklenici vody!Pouze čištění funkce nemá žádné funkce proti zamrznutí.

Hmotnost Položky 45kg
Externí Testování Certifikace CCC
Typ Materiálu tablet, fosfátu a vůně zdarma vzorec
Název Modelu 6ks auto Auto Čelní Sklo Podložka
Funkce 6 Lepší čisticí výkon v zimě
Fiat Model UNO
Položka Výška inch
Pro Vozidla Značky/Modelu fiat
Funkce 5 Fosfát a vůně zdarma vzorec
Speciální Funkce Čistič Oken Bezpečný Kompaktní Šumivé Tablety
Funkce 1 Pohodlně a snadno
Šířka Položky inch
Funkce 3 Jedna tableta ve 4L vody se rovná ostřikovače čelního skla 4L
Rok 2017Year
Funkce 2 Koncentrát
Funkce 4 Šetrné k životnímu prostředí, biologicky odbouratelný

Související produkty