24ks Emax AVAN Babyhawk 2.3 Palcový 2.3x2.7x3 3-blade RC Drone FPV Racing Vrtule CW CCW Náhradní Díly, Příslušenství (12 párů)

Hodnocení 

218.87 Kč

-29%

312.51 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 16mm motor mount, emax rc elektroniky, střídavý motor, drone emax, m5 motor, fpv motor, blheli esc, tinyhawk, konektor es5, vrx.

Na Emax Avan Babyhawk vrtule 2x2.7x3 byl navržen tak, aby maximalizoval ovládání vašeho Babyhawk zatímco zůstane efektivní. Pravda, neustálé 2.7" hřiště po celé čepeli dává lineární kontrolu pocit, že přes škrticí klapky kapely a přitom dosáhnout vysokých rychlostech. To umožňuje snadnou let a více precis sion. Speciální PC Avan Babyhawk hmotnost 1.25 g. Většina hmotnosti je centralizovaný v blízkosti hub vytváří nízký moment setrvačnosti 1,14 g*čtvereční centimetr, což je velmi citlivý prop. Velká čepel akord dělá vrtule velmi odolné. Nejlepší zápas pro původní Babyhawk nebo jakékoliv mikro běží 1104 5250kv motory s 2-3s baterie. Avan Babyhawk má otvor pro šroub mount rozteč a to jak pro původní 1104 5250kv motory, stejně jako menší rozteč děr (o průměru 5mm rozteč) pro montáž na jiné velikosti micro motors. S novou normou děr vyzkoušet je na EMAX 1106 6000kv motory pro šílený tah a rychlost.

Avan Babyhawk byl navržen od základu tak, počínaje od návrhu omezení, jako jsou OTÁČKY, rychlost vzduchu a potřebný tah. Z těchto omezení, aerodynamické modely byly postaveny předvídat výkon a design, tvar čepele. Vysoce vyklenutý profilů byly použity k dosažení vysoké výtah koeficienty u vysokých úhlů útoku prodloužení stání. To umožňuje pro vyšší ostří, úhel, přičemž stále zůstává efektivní. Ten prohnutý profilů také umožňují větší letové obálky, což pro velký low end odezvu, zatímco ještě je schopen dosáhnout vysoké rychlosti.

Speciální Polykarbonát se používá pro dosažení vysoké životnosti. Tento materiál je neuvěřitelně těžké a tvárné odolat zlomenina ve střední dopad nehod. Silná čepel kořen byl navržen tak, aby dále zvýšit jejich trvanlivost. Naše vstřikovací formy proces je optimalizován tak, aby snížení bubliny v plastu pro zvýšení pevnosti šroubu a udržet vynikající bilanci.

Specifikace:

Značka: Emax

Název položky: avan babyhawk 2,3 palce 3-čepel vrtule

Velikost: 2.3x2.7x3

hmotnost: 1.25 g

Moment Setrvačnosti: 1.14 g*cm^2

Barva: transparentní, transparentní červená, transparentní, černá, transparentní modrá (volba)

Obsah balení:

12x avan babyhawk vrtule CW

12x avan babyhawk vrtule CCW

Technické parametry Hodnota 4
Materiál Plastové
RC Díly A Accs Vrtule
Původ KN(Původu)
Značka Droyuke
Číslo Modelu 2.3
Čtyři-Pohon kola Atributy Montáž
Dálkové Ovládání Periferní Zařízení/Zařízení Motor
Upgrade Díly/Příslušenství Vrtule
Plast Typ PC
Nástroj Dodávky Řezání
Pro Typ Vozidla Letadla
Rozvor Šrouby

Související produkty