Auto-Styling Nové 5D Uhlíkových Vláken Interiéru Vozu Středové Konzole Změna Barvy Lišty Samolepka Obtisky Pro BMW 7 Series F01 F02 F03 F04

Hodnocení 

579.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bmw m, Uhlíkových Vláken, f01, nástroje uhlíku 5d, bmw f01 f02, uhlíkových vláken vinyl, uhlíkových vláken štítku, bmw z4 křídlo, přístroje bmw příslušenství, bmw m štítek typový štítek.

Pozornost, prosím, je to nutné sundat originální autodíly dolů, a vložit je.Již jsme střih je do velikosti.Jakmile obdržení zboží, můžeme je vložit na správné místo.Před nákupem věnujte prosím pozornost tomu, zda vaše auto je levostranným řízením nebo pravostr.pokud váš model auta se liší od nás, prosím, pošlete nám vaše auto interiér plný detailů.Pokud ne,prosím, kontaktujte náš zákaznický servis a zprávu nám.Funkce: 100% Nové značky a kvalitní, můžeme přizpůsobit další styl a barvu štítku.Materiál: Vinylové fólie.Nepromokavé, Fade-odolná, samolepící, Snadno nainstalovat, Silný vizuální dopad, Snadné čištění a údržba.Použití: 1.Čisté panelu vložit a nechat uschnout před vložením. 2.Sprej vody na vinyl samolepka 3.Nainstalujte samolepka na vaše auto a vhodně upravit, odříznout další část, pokud existuje. 4.Šrot z vody ven z vinylu s škrabkou. 5.Opravit a upevněte okraj foukání s fénem nebo horkovzdušnou pistolí.Obsah balení: 1 kompletní sadu.Barva: 3D carbon fiber černé,3D carbon fiber stříbrné,3D carbon fiber červená,3D carbon fiber modrá,5D uhlíkových vláken, černá, led matný černý,led matt červená,led matte blue,led matt fialová,led matte orange, D carbon Chameleon-Modrá až Fialová,leopard tisk,kamufláž,Krokodýlí vzor Pozornost: Když obdržíte váš vinyl kit, prosím, otevřete balíček, tam může být vrásky, které normální a nebude mít vliv na použití vinyl obtisky.Můžete použít fén na vlasy nebo horkovzdušnou pistoli k ránu na film, aby se to změkčit, pak držet to na vaše auto panely z vašeho vozu interios Pokud velikost nesedí, nebo pokud řezání není rovně, laskavě kontaktujte náš zákaznický servis okamžitě.Budeme servis vám s naší nejlepší služby.Poznámka: 1.Poskytujeme jasné fotografií, měření.Prosím, podívejte se co nejvíce, aby se ujistěte se, že položka je ten, který potřebujete. 2.Prosím, aby 0.5-1 cm tolerance rozdíl vzhledem k ruční měření. (1inch=2.54 cm) 3.Profesionální Instalace je Vysoce Doporučeno! 4.Barva skutečné položky možná trochu odlišný od obrázky v důsledku různých obrazovce počítače, díky za pochopení 5.Měli jste čelit jakýkoliv problém, prosím, neváhejte kontaktovat s náš zákaznický servis.Snažíme naše nejlepší, aby poskytovat nejlepší řešení.

Původ KN(Původu)
Položka Délka 0
Materiál PVC
Typ Uhlíkových vláken film
Šířka Položky 0

Související produkty