Nové Ženy, Messenger Tašky pro Ženy, Nepromokavý Nylon Kabelka Žena Taška přes Rameno Dámy Crossbody Tašky Tote bolsa sac hlavní

Hodnocení 

200.05 Kč

-43%

351.01 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: taška nylon, taška messenger nylon, kabelka monster, tote tašky muž nylon, taška dior, velké cestovní žena tote bag nylon, dior, taška nylon rameno, tašky nylon ženy, černé peněženky a luxusní kabelky.

Nové Ženy, Messenger Tašky pro Ženy, Nepromokavý Nylon Kabelka Žena Taška přes Rameno Dámy Crossbody Tašky Tote bolsa sac hlavní

Vlastnosti: Zbrusu Nový A Vysoce kvalitní. Vzor: pevné balení :1ks materiál: Nylon Velikost: Sáček délka, šířka a výška asi 24 * 4 * 26 cm ramenní popruh délka a šířka o 146 * 3.5 cm chybu o 1 cm Barva : 11Colors --- jako obrázek zobrazen

Platba

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

DOPRAVA

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

NÁVRAT A VRÁCENÍ PENĚZ

1. Prosím, kontaktujte nás, pokud nechcete dostávat váš balíček přesáhl 45 pracovní dny nezahrnují víkendy a svátky. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

2. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny

ZÁRUKA

1. 12 měsíců Výrobce'slimited Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškození a zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3 měsíční záruku.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.kscm-jicin.cz!

ZPĚTNÁ vazba

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Podšívka Materiál Nylon
Interiér Vnitřní Prostor
Dekorace Řetězy
Styl Ležérní
Jméno1 taška přes rameno ženy květiny
Tvar Brašny
Původ KN(Původu)
Vzor Typu Solidní
Tvrdost MĚKKÉ
Kabelky Typ Tašky Přes Rameno
Exteriér NIC
Počet Kliky/Popruhy Jeden
Hlavní Materiál Nylon
Pohlaví ŽENY
Jméno2 slavný módní tašky přes rameno ženy vysoké kvality
Typy sáčků Ramenní & Crossbody Tašky
Typ Closure zip
Příležitosti Univerzální
Číslo Modelu 776875
Značka Clyine

Související produkty