Děti Předstírají, že Playset Make-up, Panenky Deluxe Styling Hlavy Make-up, Účes, Krása, Oblékání-up Hračka Dárek Pro Dívky Narozeniny

Hodnocení 

217.14 Kč

-33%

324.19 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hračka nábytkem., hlavy manekýn, make-up, panenka make-up, účes hračka, mohier vlasy panenka, plyš, hlavou panenky make-up, měkká hračka, děti make-up.

Body:

1、Vytvářet Někdy-měnící se Vzhled: Vytvářet někdy-měnící se vzhled v dívčích srdcí, pojďme to udělat společně, oblékat sami sebe jako krásné malé princezny, nechte nás být kreativní a nechat účes hrát mnoho nových triků.

2、Módní Kadeřnice: Hand-to-Hand výuky vytváří dvojice zručných malé ruce, každá dívka je módní stylistka.

3、Dát Krásný Účes: umělé vlasy jsou měkké a snadno se rozčesávají.Srst je velmi jemná a není vázané na všechny.Pojď a dát jí krásný účes.

4、Různé Styly: Hojné kadeřnické příslušenství, s různými styly účesů.Můžete cvičit tkaní účesy podle panenky pro zlepšení dětské pracovní schopnost.Obě panenky a děti mohou používat.

5、Více Slušný Dárek: Luxusní dárkový box, dávat více slušný dárek, dávat dítěti hračku z bohaté sny, což umožňuje, aby dítě představivost klíčit a inspirující dětské sny.

Specifikace:

Funkce: make-up, kadeřnictví, cop, to může být uloženo

Materiál: PVC, umělé vlasy, vinyl hlava, plastové

Produkt barva: A, B

Panenka velikost: cca 17.5*17*18cm/6.89*6.69*7.09 palec

Velikost balení: 31*19*26 cm/12.20*7.48*10.24 palec

Balení: single barva box balení

Vhodné pro: 3 let a výše

Balení Seznam:

1 Sada Make-up Doll

Poznámka:

1. Vzhledem k ruční měření, prosím, dovolte 1-3CM být různé.

2. Vzhledem k rozlišení, jas, kontrast, atd. Na obrazovce počítače, barva může být mírně odlišný od obrazu, doufám, že chápete.

3. Po demontáži výrobku udržujte balení sáček mimo dosah dětí a chraňte je.

1) přijímáme Alipay , West Union , TT .Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru .

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY .

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ MATC H Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU .Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY !Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU , po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

Původ KN(Původu)
Věkové Rozmezí 8~13 Let
Číslo Modelu Make-Up Doll
Varování No
Certifikace Čína certifikované (3C)

Související produkty