Sněhulák Vánoční Strom Diamantový Obraz 5D DIY Full Diamond Výšivky Mozaika Cross Stitch Domů, Dekorativní Malby Jeníček

Hodnocení 

121.76 Kč

-45%

221.46 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: daimond barvy, funy vánoční diy, velikonoční diamant obraz plný vrták, diamond malování přívěsky, vánoční, artipisal vánoční strom, goblins sněhulák vánoční, kytara diamant malování vánoce, holiday diamond malování kit, navidad decoraciones, snadné vánoční okno obraz.

Popis Produktu

Rychlé Dodání K Dispozici. Vytvořit svůj vlastní diamant obraz! Nějaké foto může být! Pokud potřebujete jiné velikosti, můžeme také, prosím, kontaktujte zákaznický servis! Čím větší velikost, tím lepší účinek, a tím více detailů Diamanty pokrývá celou část obrázku, s o 30% větší množství diamantů, absolutní dost. Vkládání Oblast: Plné Pokrytí Diamond Tvar: Čtvercové A Kulaté Náměstí Diamond:Čtvercové diamanty jsou pravoúhlé hrany, vliv vyrobené dílo bude lepší Kolo Diamond:Kulaté diamanty nejsou tak účinné jako ty, které vyrábí náměstí diamanty, ale jsou jednodušší, aby se, takže prodeje jsou lepší. Sada Obsahuje: -Tkanina s potiskem konstrukce grafu -Barevné diamanty -Bod Vrtačka Pero -Drill Zásobník, Vosk

Výrobní krok

1. Viz srovnávací tabulka na plátně identifikovat každý diamant číslo a odpovídající tištěné číslo na plátně. 2. Vložte kulatý konec tečkování pero do tečkování cement (push těžké udržet cement v místě). 3. Použijte kulatý konec pera držet diamant a lehce stiskněte dolů k odstranění další cement. 4. Roztrhat částečné filmu a místo diamantu na plátně podle odpovídající číslo. 5. Pokud se budete držet diamant na špatné oblasti na obraze, odstranit diamond s pinzetou. 6. Po dokončení, lehce stiskněte dolů na diamanty s rukou nebo knihu, aby zajistily, že diamanty jsou pevně připojeny.

Poznámka

Naše diamond obraz je semi-hotové, nezahrnují rámu. Budeme poskytovat diamond výšivky nástroje pro vaši značku. Naše velikost se odkazuje na velikost plátna, ne velikost vzoru.I když naše výrobky nejsou nejlevnější, ale kvalita našich výrobků je ten nejlepší! Když ji dokončíte, můžete si vzít fotografie vašich obrazů a poslat nám to, budeme sdílet, ti s jinými zákazníky po celém světě.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 HVĚZD. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.PROSÍM, zanechte nám 1,2,3,4 hvězdy, protože jsou rovná negativní zpětnou vazbu. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Plátno Způsob Balení Srolované
Typ Velkoobchod No
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Původ KN(Původu)
Formulář Jeden
Materiál Pryskyřice
Rám No
Diamantový Tvar KULATÝ diamant
Vkládání Oblasti Částečné
Vzor Typu Kreslený
Styl Evropský a Americký Styl
Počet Barev Nad 45
Použití Obrazy
Sada Typ Ano

Související produkty