Mobilní Telefon Selfie Prsten Světla USB nabíjecí Přenosný LED Blesku Fotoaparátu Krásu Pleti Fotografování Kruh Pro iPhone Huawei

Hodnocení 

86.94 Kč

-19%

108.57 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: spanner bit 4mm, voda případě děti, zámek kufru gt86, xanes z03 hodinky, žralok f10 kryt, pytel na odpadky hotel, unibit micro sd, wn t5 příslušenství, vosk ohřívač 220v.

Velikost výrobku: 80 * 30 mm Čistá hmotnost: 50 g Balení box velikost: 83 * 83 * 35MM

Zdroj světla: flexibilní LED světelného zdroje příkon světelného zdroje: 3W kapacita Baterie: 1000 MA

Proud a napětí: DC 1A / 5V Produktu switch: Tlačítko stmívání (stiskněte tlačítko napájení, často na 2 sekundy k dosažení bílé marquee funkce flash)

Nabíjení sekce: tři-blok stmívání, nabíjení 4 hodiny, může být použit po dobu 4-5 hodin, tento telefon je univerzální, lze připnout na telefon, počítač, IPAD, vhodné pro noční světlo, self-timer, světlo, střelba drobné příslušenství

Mnoho platební metody podporu ,můžete zkontrolovat před provedením platby.

Prosím zaplatit do 7 dnů od objednávky.

Máme zdarma nebo zpoplatněn způsob dopravy ,si můžete vybrat Sami .Máme loď od pondělí do soboty kromě svátků.Prosím, pošlete nám e-mail, NEŽ vaše platby, pokud chcete změnit dodací adresu.

Standardní Služba trvá asi 18 až 25 pracovních dnů.Vezměte prosím na vědomí, že tato služba NENÍ trackable.

Urychlené Služba trvá asi 10-15 pracovních dnů.To?s trackable vaší zemi pošta webových stránek Nebo (China EMS, webové stránky).

Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) by mohla být delší než obvyklou dobu.Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

Vrací Termín

V případě, že jste obdrželi vadné položky, má zákazník do 7 dnů ode dne obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.

V případě, že jste obdržel nesprávné položky, Položky musí být vráceno v původním a nevyužité stavu a musí být také v jeho originální krabici a balení.

Nechceme, aby se náhrady nebo výměny, protože změna mysli.Přečtěte si prosím všechny, popis slouží jako vodítko, než jste nabídku.Při každém kroku byla přijata, aby zajistily, že jsme loď správnou položku, bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu.V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit.Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání.

O Nás

Po 6 letech úspěšný prodej na www.kscm-jicin.cz, jsme se rozhodli spustit náš nirvana.Jsme v současné době specializuje na Ženy?s a Dítě?s Módy.Vážíme si každého jednotlivého zákazníka, stejně jako velkoobchodní zákazník.Náš sklad se nachází v Yiwu, největší malé komodity na trhu v Číně.Našim zákazníkům nabízíme úžasné úspory v porovnání s cenami, které nabízí tradiční prodejci pro podobné nebo stejné produkty.Nabízíme nativní mluvící zákaznický servis v angličtině, francouzštině a Čínštině.

Neváhejte se na nás obrátit kdykoli před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků.Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti.

Koupit S Důvěrou!

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Značka zheFanku
Balíček Ano
Barevná Teplota Bi-barva 3200K-5600

Související produkty