Přizpůsobit Eid mubarak svatební ramadánu dárek svatební laskavost tašky Bachelorette Kocovina oživení Survival Kit party Candy tašky

Hodnocení 

399.24 Kč

-12%

453.74 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pěna nůž, sakra kit, dubaj kaftan šaty party, tvář hovno, podpora mabrouk, člověk kocovinu kit, kit přežít, ramadánu dárek, tagy, eid mubarak, ramadán dárky.

Taška Dostupné Velikosti: S:4" x 6" 10*15cm

M:5" x 7" 13*18 cm L: 6" x 8" 15*20cm

XL:8" x 12" 20*30cm {POZNÁMKY} Olej plátno nebo třpytky barvy nebo pearl solid barvy

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Jak Objednat ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Můžete přizpůsobit tašky, jak se vám líbí!

Můžete kombinovat různé barvy v jedné sadě. V takovém případě, prosím, zvolte jednu barvu při objednávce, uveďte podrobnosti v části poznámky či v rozhovoru box.

Prosím, ujistěte se, že dáte všechny informace v podobě uvedené níže:

**Uveďte prosím následující informace v Poznámkách K Prodejce na pokladně:**

1. Pls opustit jméno nebo věk nebo krátký text v prodávající na vědomí, že akceptujeme různé jazyky tisku kromě angličtiny

2. Pokud nevíte, jak nechat zprávy v prodávající na vědomí, si můžete objednat přímo a po zaplacení, posílat zprávy přímo na nás.

Neváhejte a dejte mi vědět, pokud kupujete v balíčku a nabízíme množstevní slevy.

>>Dobroty uvedené nejsou v ceně, ale jsou jen ukázkou toho, co se hodí. Potřebujete nějaké nápady? Paralen/ibuprofen, mincovny, žvýkačky, oční kapky, Tums, bandaids, sponky do vlasů, make-up ubrousky, atd.

>>Naše "vlastní množství" seznam umožňuje vybrat přesnou částku, kterou potřebujete. Vezměte prosím na vědomí, to dělá výpočet přepravní trochu složitější na můj konec, takže budu potřebovat náhradu nebo fakturu zvlášť na správnou poplatky.

>>Zkoumali jsme vysoké a nízké najít produkt, který by udržel třpytky NA tašky místo na všechno. Myslíme si, že jsme našli perfektní věc, nicméně, stejně jako u všech věcí, jiskřivý, trochu třpytky bouda je normální a očekávané. Glitter cross je vyrobena z železa, na vinyl.

>>Moje mušelínu tašky jsou 100% bavlna mušelín, v ivory/off bílé barvě. Tašky se mohou lišit někdy tak trochu ve velikosti - to je výrobce standardních a je mimo mou kontrolu. Všechny tašky jsou ručně hotové a umístění obrázku se může mírně lišit z tašky do tašky.

>>Prosím, convo mi s případnými dotazy. Ujistěte se, že vědomí aktuální dodací lhůty v rámci PŘEPRAVNÍ tab. Pokud vaše akce je dříve, než za dva týdny, prosím, kontaktujte mě, aby se ujistil, že můžeme ubytovat vaše časové osy! Vážení přátelé,vše je skladem.Pokud se vám líbí, si můžete objednat přímo při objednávce, pls pošlete nám jména a datum narození nebo věk nebo datum svatby chcete v prodávající na vědomí.Pokud chcete vlastní jiný jiný text nebo tvar nebo logo, pls, neváhejte a kontaktujte nás nejprve a pak jsme se dát vám odkaz na místo objednávky. Máme naší vlastní továrně, takže jsme schopni navrhnout jakýkoliv styl nebo barvy, strana, papír, akryl nebo papíru položky, které chcete.Pokud chcete navrhnout jiné styly, pls napište nám.Více styly, pls navštivte náš obchod:)

vzor Tvář
Značka PARARTDIY
Materiál Hadříkem
Číslo Modelu 00
Příležitosti Čínský Nový Rok

Související produkty