MTMETY Oceánu Medúzy Sprchový Závěs Polyester Vodotěsné Žaluzie Koupelna Čínský styl koi vanové Zástěny rideau de douche

Hodnocení 

351.22 Kč

-35%

540.46 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: béžová luxusní sprchový závěs, čínské záclony, drapérie, čínský, dospělý vánoční klobouk, medúzy lampa, závěs myru, zemře záclony, žaluzie okenní, koupelna opona příběh, korálový závěs.

MTMETY je profesionální výrobce tkaniny jako pozadí tkaniny, sprchové závěsy , tapiserie , Polštář kryt ,atd. Máme vlastní továrnu a vysoce kvalitní pracovníky. Jsme schopni přizpůsobit libovolné velikosti, vzor a logo. Pokud chcete přizpůsobit, prosím, kontaktujte mě. Podporujeme také nákup a velkoobchodní, pokud chcete s námi spolupracovat, můžete nás kontaktovat přímo, těšíme se na spolupráci s vámi, nejlepší přání. Velikost: 120x180cm 150x180cm 180x180cm 180x200cm standardní velikost může zcela pokrýt vanou, a nebude držet na těle nebo na vaně při koupání. Vám komfortní sprchový zážitek a užijte si čas na sprchu. Materiál: vyrobeno z 100% polyester,sprchový závěs design je vyroben z jemného polyesterového materiálu,snadno se čistí a udržují otřením vlhkým colth. Styl: sprchovým závěsem má moderní design styl a vysokým rozlišením. Ozdobte svůj koupelnu s umělecký smysl, aby vám jiný pocit, vana. Digitální Tisk: HD digitální tisk zajistit, že sprchový závěs udržuje grafický tištěný vzor na dlouhou dobu, je to stále původní barvy a žádné vyblednutí po umytí několikrát Pohodlné: Zesílený kroužek hák otvory pro snadné zavěšení .Snadno čistit a udržovat.Lze prát v pračce.Snadno se přizpůsobí jakékoli standardní velikosti, sprcha vanou a podporuje rovné nebo zakřivené sprchy. pozor: Pro správnou plnost, panely by měly měřit 2-3 násobek šířky okna. Prosím, dovolte mírné odchylky vzhledem k ( 1-2cm ) lemování. Všechny položky jsou pro skutečné natáčení. Nicméně, různé monitory a různých jasu může způsobit, že barvy mírně lišit.

7 Čínský styl koi vanové Zástěny
Materiál Polyester
5 Ocean Sprchový Závěs
2 Douchegordijn
Styl Moderní
Funkce Skladem
vzor Oceán ryby
1 Dropshipping
4 Vodotěsné Sprchový Závěs
Přizpůsobitelné Barva,Vzor,Velikost
Číslo Modelu Sprchový Závěs
6 Medúzy Sprchový Závěs
Původ KN(Původu)
Značka MTMETY
9 Koupelnové závěsy
10 vana opony
8 Vanové Zástěny

Související produkty