Sevich 8 Barva Na Vlasy Načechraný Prášek Okamžitě Černý Kořen Zakrýt Přírodní Instantní Linie Vlasů Stín Prášek Vlasový Korektor Pokrytí

Hodnocení 

107.92 Kč

-50%

215.84 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kovové stín prášek, pro vlasy muži, kryt prášek, 2020 gadget, sevich vlasy, ananas semen, bunee vlasové vlákno, péče o vlasy nástroj, nigt přípravky na vlasy, vlasy výrobku.

Sevich 8 Barva Na Vlasy Načechraný Prášek Okamžitě Černý Kořen Zakrýt Přírodní Instantní Linie Vlasů Stín Prášek Vlasový Korektor Pokrytí

Popis:

Růže extrakt, více fit kůže harm reduction.přírodní, čtyři volitelné barvy. Vodotěsné a pot vzorec, trvalý make-up, snadné barvu. Silty měkké, snadno jednotnou barvu,a na které se vztahuje s bílými vlasy efekt. Snadno se přenáší, a je dodáván s zrcadlo a puff, kdekoliv, můžete make-up. Použití: Otevřete malý obláček namočeným ve správném množství, spolu neuspořádaný vlasy kořen namočený jemně poklepejte, vyplňte elegantní vlasové. Nebo pat stín prášek z mělké hloubky na okraji vlasů, prodlužování vlasů, pocit. Podle individuální situace a vyberte barvu výplně.

Specifikace:

NET WT:4g Množství:1 Ks objednací Číslo:Linie Vlasů Stín Prášek, Růže extrakt, více fit kůže harm reduction.přírodní, čtyři volitelné barvy. Vodotěsné a pot vzorec, trvalý make-up, snadné barvu. Silty měkké, snadno jednotnou barvu,a na které se vztahuje s bílými vlasy efekt. Snadno se přenáší, a je dodáván s zrcadlo a puff, kdekoliv, můžete make-up.

Složka vlasy stín
NET WT 4g
Číslo Modelu Sevich vlasy linka prášek
Množství 1KS
Značka sevich
Typ Položky Vypadávání Vlasů Produkt
Licenční Výroba sevich-2020-04-29

Související produkty