(10 ks/lot) Tvarovka rychlospojka vnější Závit Loket PL4-M5 6-01 8-02 10-03 12-04 16

Hodnocení 

129.76 Kč

-25%

173.02 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 16 mm konektor, 16mm zavlažování, m5 pneumatické, waterstop, potrubí loket 1 npt, měděné trubky, loket 3 4, konektor pl, cap trubky, potrubí 1 2 10 loket, push pro připojení.

1. Vysoká odolnost proti tlaku bez vypnutí: možnost, aby vydržely větší tlak, snadné instalace a dlouhé životnosti. 2. Eliptický uvolňovací kroužek: uvolňovací kroužek přijímá eliptický design, který dělá demontáž více práce-úsporné a pohodlné. 3. Dobrý těsnící výkon: všechny závity jsou pre-potažené PTFE, gumy a mají dobré těsnění výkon.

O lodní dopravy 1. Globální dopravy. (s výjimkou některých zemí a APO / FPO) 2. Po zaplacení je ověřena, řád je zpracován v čase. 3. My jen loď na potvrzené objednávce adresu. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu. 4. Zobrazený obraz není skutečný projekt a je pouze pro referenční účely. 5. Služby přepravní čas je poskytl dopravce, s výjimkou víkendů a svátků. Doba přepravy se může lišit, zejména během prázdnin. 6. Pokud jste neobdrželi zboží během této doby, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zboží a reagovat na vás co nejdříve. Naším cílem je uspokojit naše zákazníky! 7. Vzhledem ke stavu zásob a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 8. Naše prodávající nenese dovozní cla a kupující je zodpovědný za to. Jakýkoli spor, způsobené tím, že to je nesmyslné. O zpětnou vazbu, Pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, dejte nám 5 hvězdiček. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s našimi projekty a služby, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a přidat 5 hvězdiček. Pokud máte nějaké otázky o našem projektu nebo služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. Po obdržení platby, budeme vám pozitivní zpětnou vazbu. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, prosím, obraťte na náš zákaznický servis. Udržujeme vysoký standard kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste neprodleně nás kontaktujte ještě před nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme vyřešit váš problém uspokojivě. Pokud nevíme, že je nemožné vyřešit problém! Výnosy a náhrady 1. Od data přijetí, budete mít 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit. Pokud vlastníte tento produkt pro více než 7 dnů, bude považováno za použité a my se nemůže vrátit nebo vyměnit jakýkoli produkt s vámi. bez výjimky! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující. 2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše objednací číslo. 3. My vám vrátíme plnou vítězná částka po obdržení původního zboží a balení včetně všech komponentů a příslušenství. Oba kupující a prodávající zrušit na www.kscm-jicin.cz transakce. Alternativně, můžete si vybrat nahradit.

Značka JZN
Číslo Modelu PL4-M5 6-01 8-02 10-03 12-04 16
Původ KN(Původu)
Typ Kování

Související produkty