SmartVLT 3 Páry Polarizované sluneční Brýle Náhradní Objektivy pro Oakley Half Jacket 2.0 Stealth Black & Silver Titanium & Ice Blue

Hodnocení 

265.80 Kč

-38%

428.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: shake, brýle pro ženy, cctv nástroj, mach břitva, oakley sutro, půl bunda oakley, ostří gillette mach 3, oakley žena, oakley brýle, quest.

SmartVLT - Venkovní Společník Na Cesty!

SmartVLT se specializuje na výrobu náhradní čočky, které jsou přesnost-cut, odolné, cenově dostupné a 100% se perfektně hodí do vašeho Oakley Half Jacket 2.0 XL rámy.

Nabízíme vysoce kvalitní a barevné čočky osvěží vaše nové brýle.

Prosím, užijte si vaše outdoorové čas s SmartVLT čočky.

Každý SmartVLT Objektiv Je Dodáván S:

Prémiové polarizační a UV ochranou Snižují oslnění a zvyšují kontrast Odrazit povlak proti vodě, oleji, mlha a prach Anti-scratch ochranný povlak pro větší odolnost, Přesnost-cut a 100% fit původní Oakley brýle Pokročilé optické prvky pro ochranu očí a snížit únavu očí odolné proti Nárazu (překračuje ANSI Z80.3 a EN 1836:2005 normy) Ideální pro řízení, baseball, tenis, fotbal, fotbal, vodní sporty, a všechny ostatní venkovní aktivity

Chci Vědět Více o SmartVLT?

To, co jsme prodej: Premium náhradní čočky Prémiové příslušenství Premium nástroje, Co jsme sloužit: Rychlé a spolehlivé přepravní Každá zpráva bude odpověděl do 24 hodin stojíme za všechno napravit, pokud nejste spokojeni s vaší čočky.

Vyberte si, co potřebujete, nechte je být přátelé s vaší sluneční brýle.

Upozornění:

SmartVLT není spjata s firmou Oakley ve všech aspektech. SmartVLT produkty jsou vyráběny SmartVLT a nejsou Oakley produkty.

Povlak HC
Značka SmartVLT
Brýle Příslušenství Čočky
Pohlaví MUŽI
Čočky Materiál Polykarbonát
Typ Položky Brýle Příslušenství
Objektivy Optické Atribut Polarizační
Číslo Modelu Na Oakley Half Jacket 2.0 XL

Související produkty