Chytré Hodinky Y7 Bluetooth Smart Watch Srdeční Frekvence Barevný Displej Krokoměr Pro Android, Pro iOS Tlaku Hodinky Sep5

Hodnocení 

295.43 Kč

-24%

393.83 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: smartwatch, smart watch y6, ary hodinky, hodinky y7, amazfit hodinky, amazfit os, plus chytré hodinky, chytré hodinky, hs6620d chytré hodinky, hodinky xiaomi.

Y7 Bluetooth Smart Watch Srdeční Frekvence Barevný Displej Krokoměr pro Android Pro iOS

Highlights: 1.3 inch rozlišení 240RGB X 240 TFT velký dotykový Displej Hardwarová platforma: NRF52832, RAM / ROM: 64KB+ 4608KB Vestavěný 170mAh baterie, pracovní doba asi 10 dní, pohotovostní doba asi 30 dní IP67 vodotěsný a prachotěsný ( můžete nosit to na déšť, mytí rukou a vykoupat se, ale nedávejte to do horké vody) Krevního tlaku kyslíku a srdeční frekvence monitoru předpověď Počasí: zobrazení v Reálném čase počasí condit Inteligentní hovory a zprávy připomenutí: Volání, Twitter, Facebook, Wechat atd, všechny budou zaslány na zápěstí displej a vibrační vyzvánění. Různé sportovní vzory, APLIKACE, provozu zobrazení krokoměr,kalorie,vzdálenost, Podpora iOS verze 8.0 výše a Android verze 5.1 výše, Další funkce: Spánek monitor, tlak Krve kyslíkem a Srdeční frekvence monitoru, Sledovat Pohyb (kroky,vzdálenost,kalorie), Krokoměr, Zprávu sync, Příchozí volání, Budík,vibrace Poznámka: Nositelné zařízení, monitory lidské činnosti prostřednictvím elektronických čidel,a oni jsou na spotřebitele electuonics úrovni.To je normální pro určité odchylky.Uživatel by se měl léčit data objektivně. Prosím, nejsou v porovnání s nemocniční zařízení o čtení,to NENÍ zdravotnický prostředek ! Před použitím, skenování QR kód na manuál ke stažení aplikace a připojte jej k hodinky s APP.

Obsah balení: 1 x Inteligentní hodinky 1 x Nabíječka 1 x Manuál

Značka Ouhaobin
Baterie Odnímatelné No
APLIKACE je k Dispozici ke Stažení No
RAM <128MB
Více Číselníky No
Systém ios
Zadní Kamera NIC
Typ Pohybu Elektronické
Kapacita baterie <120mAh
Vodotěsné Třída Život Vodotěsný
Materiál Pouzdra Plastové
Kompatibilita ios
Jazyk Portugalština
Tvar Obrazovky Náměstí
Mechanismus Ano
Kapela Materiál Kůže
GPS No
Režim Sítě NIC
Funkce Mood Tracker
SIM Karta k Dispozici No
ROM <128MB
Typ Na Zápěstí
Aplikace Věkové Skupiny Dospělé
CPU Výrobce Mediatek
Styl Sport
Kapela Odnímatelné No

Související produkty