Bezchybný Obrovský Květ Fialové Kubické Zirkony, Bílý CZ Stříbrný Pozlacený Prsten V0549

Hodnocení 

137.55 Kč

-64%

392.96 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: větev květ prsten, yayi, peking university, janekelli, finish touch, bílá květina perlový prsten, fialové dámy kroužek, pečetní prsten polské kroužek muži, h prsten, labutěnka.

O Nás

Máme Továrny A Real Store Od Roku 2009 ! Naše šperky jsou módní a jedinečné a kus na snímku bude přesně stejný kus, budete dostávat. Naším cílem je poskytovat oddané služby, a na místě, zákazník především vaši přízeň je naše největší čest.

Způsob Dopravy

Všechny produkty jsou dodávány do 24 hodin od obdržení platby. Všechny naše položky jsou nabízeny s dopravou Zdarma. Způsob dopravy závisí na Výši Objednávky.

Návrat Politiky

Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, náhrady vydán žádný požadavek na vrácení zboží. 30 DNŮ 100% ZÁRUKU VRÁCENÍ PENĚZ!

Zpětná vazba

Prosím, zanechte nám Pozitivní zpětnou Vazbu a 5-hvězdičkové hodnocení, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.

Teplé Tipy

FAQ

Máte-li jakékoli dotazy nebo pochybnosti, prosím neváhejte a kontaktujte nás, my vám odpovíme vám co nejdříve. Q: Proč jsem obdržel, je menší než to, co je znázorněno na obrázku? A: Máme pravítko na obrázek pro zobrazení skutečné velikosti. Q: Proč je kámen, barva trochu odlišný od obrazu? A: Všechny obrázky jsou převzaty používat Flash, některé barva kamene mohl uskutečnit trochu. Q: Co se stane, když nebudu přijímat mé objednávky? A: znovu Odeslat nebo vrácení peněz. Q: Co se stane, když obdržím zboží bylo poškozené? A: znovu Odeslat nebo vrácení peněz.

Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Nastavení Typu Hroty
Země Výroby Hong Kong, Čína
Pohlaví ŽENY
Tvar\vzor ROSTLINA
Hlavní Kámen Kubické Zirkony
Kovové Razítko 925
Číslo Modelu V0549
Celková Hmotnost 7.1 g
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Jemné nebo Móda Módní
Kvalitní vysoká
Kroužky Typ Svatební Sady
Značka SilverWar
Příležitosti Strana
Typ Položky Kroužky
Hlavní Barva Fialová A Bílá
Povrch Šířka 20mm
Dárek Pro Máma \ Přítelkyně \ Žena \ Dcera \ Ženské ...
Styl Klasické
Materiál Kubické Zirkony

Související produkty