Ultra lehké Elektrické Sprej proti Komárům Dezinfekční Insekticid Rozprašovač, Rezistentní Inteligentní vysokokapacitní Rozprašovač.

Hodnocení 

2 452.07 Kč

-5%

2 581.19 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bgo dl09 obrazovce, 103k, pouzdro huawei kob l09, vzduch, uvolněte pero, tlak vzduchu relé, tablet wexler, tabule xiaomi, 48 tužka, psát a vymazat hračka, tabule pero.

Popis Produktu

Ultra lehké Elektrické Sprej proti Komárům Dezinfekční Insekticid Rozprašovač, Rezistentní Inteligentní vysokokapacitní Rozprašovač. Položka Specifikace: Kvalita: 100% Zbrusu Nové Vysoce Kvalitní Inteligentní Dlaždice Stroj Inteligentní Dlaždice, Obklady Stroje. Barva: Jako obrázek ukazující; LANXSTAR objem Nádrže: 5L/7L Výkon : 600-1000w Sprej rozsah : 6-8 metrů Sprej objem: 400 ml / min (může být upravena) Mlha: ≤50 mikronů (může být upravena) Napětí: 220v/110v,pokud potřebujete 110V,prosím, poznámku,jsme výchozí poslat 220V Doprava & Service Podrobnosti Položky budou odeslány do 3 pracovních dnů po obdržení vaší platby. Položky doprava z Číny tím, že jste zvolil způsob dopravy,když jste umístili, aby to udělal,Vyjádřit způsobem nebo doporučenou poštou. Dodací lhůta je závislá na místo určení, způsob dopravy (expresní nebo poštou), že to může trvat 8 až 35 pracovních dnů. LANXSTAR Položky budou označeny jako "Dar", a prohlásil, Nižší hodnoty pro přepravní účely pouze. Kupující je odpovědný za veškeré celní povinnosti, pokud je to použitelné. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v www.kscm-jicin.cz je Správné. Pokud chcete změnit adresu, prosím, pošlete nám zprávu nebo e-mail, jakmile jste zaplatili platby. LANXSTAR staráme se o našim zákazníkům, a jsou vždy ochotni přijít na věci. Pokud budete mít jakékoliv problémy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem nás žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vypořádat se na to. Děkuji vám za vaši podporu. Poskytneme vám služby, jak nejlépe můžeme, Prosím, kontaktujte nás prostřednictvím "Moje Zprávy" nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich výpisy nebo váš nákup. LANXSTAR Položku Obrázky Ukazující zpětnou Vazbu a Vděčný Sdílení Sledujte nás,dáme vám slevu ve výši $1, když si objednáte, Nechte nás 5 hvězd dobrou recenzi,když jsme se dopředu,můžete získat $2 kupon nebo stejnou hodnotu slevu pro příští objednávku; Sdílet náš produkt odkaz na vaše stránky sociálních sítí,jako je Facebook,Twitter,Vkontakte,Instagram atd,Pak Vzít screenshot, aby nás,dostanete Dárek, nebo $3 kupón až budete příště přijde; Přidat na seznam Přání,můžete nás najít snadno,a můžeme nabídnout dárek pro vás příliš.

Model výrobku LX-ULCS-8S
Název produktu Dezinfekce Stroj
Původ KN(Původu)
Materiál Plastové
Kapacita Nádržky Na 7L
Použití Komerční Výroba
Číslo Modelu LX-ULCS-8S
Sprej na objem 450ml / min
Sprej rozsah 6-8 metrů
Typ Ruční Nářadí Dílů
Značka LANXSTAR
Moc 1200W
Napětí AC 110V / 220V 50/60HZ
MLHA 50 mikronů nastavitelný

Související produkty